Tā supermodele Heidija Kluma apsveic mīļoto vīru Tomu Kaulicu 35. dzimšanas dienā
foto: C Flanigan/imageSPACE/Shutterstock/ Vida Press
Heidija Kluma ar vīru Tomu Kaulicu “Zelta globusu” pasniegšanas vakarā šā gada janvārī.
Slavenības
2024. gada 2. septembrī, 18:33

Tā supermodele Heidija Kluma apsveic mīļoto vīru Tomu Kaulicu 35. dzimšanas dienā

Gerda Ansone

Jauns.lv

Vācu supermodele Heidija Kluma atzīmējusi sava trešā vīra Toma Kaulica 35. dzimšanas dienu Cīrihē, Šveicē. Ar nelielu video no svinībām un mīlestības apliecinājumiem gaviļniekam viņa padalījusies sociālajos tīklos.

Tā supermodele Heidija Kluma apsveic mīļoto vīru T...

Svētdien soctīklā "Instagram" vācu supermodele un šova “America’s Got Talent” tiesnese publiskojusi priecīgu video, kurā atzīmēja sava vīra grupas “Tokio Hotel” ģitārista Toma Kaulica dzimšanas dienu pie Cīrihes ezera Šveicē.

“Manas dzīves mīlestības! 35 gadus jauni. Daudz laimes dzimšanas dienā,” pie apsveikuma video pierakstījusi Heidija. Kopā ar Tomu un viņa sievu Šveicē dzimšanas dienu atzīmēja arī viņa dvīņubrālis Bils Kaulics.

Toms un Heidija apprecējās 2019. gada 22. februārī un viņš ir audžutēvs supermodeles četriem bērniem – Lū (14), Johanam (17), Henrijam (19) un Lenijai (20). “Pats mīlīgākais, ko mans partneris ir izdarījis manā labā, ir tas, ka viņš vispirms jautāja maniem bērniem, vai viņš varētu lūgt manu roku. Viņš savā ziņā kopā ar maniem bērniem kaldināja plānu,” žurnālam “People” 14. augustā pastāstījusi 51 gadu vecā modele. “Viņi kopā izdomāja, kā viņi to darīs, un tad viņi visi mani pārsteidza pirms sešiem gadiem Ziemassvētku rītā. Man tas šķita tik jauki, ka viņš iesaistīja manus bērnus,” piebilda Heidija. Kāzu dienai pāris izvēlējies 22. februāri, jo šis viņiem ir īpašs datums. 2018. gadā viņi šajā datumā iepazinušies.

Heidija Kluma un Toms Kaulics

Heidija Kluma un Toms Kaulics.

Heidijai šī ir trešā laulība. 1997. gadā viņa apprecējās ar stilistu Riku Pipino, bet 2002. gadā laulību šķīra. 2003. gada martā supermodele uzsāka attiecības ar F1 magnātu Flavio Briatori un jau decembrī paziņoja par grūtniecību. Kluma un Briatore drīz vien izšķīrās, un vēl gaidību laikā modele uzsāka attiecības ar mūziķi Sīlu. 2004. gada decembrī viņi saderinājās un pēc pusgada apprecējās. Bet 2014. gadā tika šķirta arī šī laulība.

Tomam Kaulicam šī ir otrā laulība. No 2011. līdz 2016. gadam Toms bija kopā ar vācu modeli Riu Somerfīldu. Nedaudz vairāk kā gadu pāris bija precējies pirms 2016. gada septembrī Kaulics iesniedza laulības šķiršanas pieprasījumu, pamatojoties uz “nesamierināmām atšķirībām”.