Emma Robertsa gatava spēlēt Spīrsu gaidāmajā dziedātājas autobiogrāfijā
foto: Geisler-Fotopress GmbH / Alamy/ Vida Press
Emma Robertsa.
Slavenības

Emma Robertsa gatava spēlēt Spīrsu gaidāmajā dziedātājas autobiogrāfijā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pēc tam, kad Britnijas Spīrsas asistente ierosināja aktrisei Emmai Robertsai spēlēt Spīrsu memuārā "Sieviete manī" ekranizācijā, Robertsa, šķiet, vairāk nekā gatava uzņemties šo lomu, paskaidrojot, ka tai gatavojusies vismaz 20 gadus.

Emma Robertsa gatava spēlēt Spīrsu gaidāmajā dzied...

“Es biju tāda - ka man patīk viņas asistente,” viņa pastāstīja par savu reakciju uz ieteikumu. “Tas ir mans īstais sapnis - nospēlēt Britniju Spīrsu. Tās ir baumas, bet es ceru, ka varbūt tās piepildīsies. Proti, es atceros, ka ieslēdzos savā istabā, klausījos dziesmu “In the Zone” un teicu: “Es nevaru pamest šo istabu, kamēr neiemācīšos katru vārdu.””

Robertsa par savu mīlestību pret Spīrsu piebilda: “Es gribu teikt, ka es visu laiku dziedāju Britniju savam dēlam vannā. Es vienmēr esmu domājusi: “Dievs, viņam droši vien liekas, ka es esmu tik dīvaina.” Tā ir tūkstošgades vecāku audzināšana.”

Spīrsas ilggadējā asistente Felicija Kulota jau iepriekš ierosināja Robertsai uzņemties šo lomu, sakot, ka Robertsa līdzinās pašai Spīrsai pusaudža gados. Kulota arī ierosināja Timoteju Šalamē spēlēt Džastinu Timberleiku un Drū Barimoru personīgo asistenti, kas ar Spīrsas tēlu strādā kopš 1997. gada.

Jau vēstīts, ka studija "Universal" ir ieguvusi tiesības uz Spīrsas memuāru "Sieviete manī”. Filmu uzņēmies ekranizēt "Traki bagātie aziāti" režisors Džons M. Ču, savukārt "Oskaram" nominētais "Wicked" un "La La Land" producents Marks Plats piesaistīts kā filmas producents.

Britnijas Spīrsas privātās fotogrāfijas

Britnijas Spīrsas privātās fotogrāfijas.