Kāpēc Džolijas un Pita ceļi nekrustosies Venēcijas kinofestivālā?
foto: Luca Carlino/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Andželina Džolija Venēcijas kinofestivālā šā gada 29. augustā, prezentējot filmu "Marija".
Slavenības

Kāpēc Džolijas un Pita ceļi nekrustosies Venēcijas kinofestivālā?

Gerda Ansone

Jauns.lv

Venēcijā šobrīd norisinās 81. starptautiskais kinofestivāls. Andželina Džolija jau ieradusies Itālijā pirms dažām dienām, taču viņas bijušais dzīvesbiedrs Breds Pits gaidīts atbraucam vēlāk. Festivāla organizatori aktieriem sastādījuši īpašu grafiku, lai viņu ceļi savstarpēji nekrustotos.

Kāpēc Džolijas un Pita ceļi nekrustosies Venēcijas...

Venēcijas kinofestivāla mākslinieciskais direktors Alberto Barbera intervijā žurnālam “Vanity Fair” atzinis, ka organizatori ņēmuši vērā bijušo laulāto draugu saspringtās attiecības un darījuši visu iespējamo, lai viņu ceļi savā starpā nekrustotos. “Andželina ierodas pirmajā dienā, ceturtdien [29. augustā], un tūlīt pēc tam brauc prom kopā ar filmas “Marija” (“Maria”) režisoru Pablo Larrainu, lai piedalītos Telūridas kinofestivālā Kolorādo. Breds Venēcijā ierodas tikai sestdien. Viņu ceļi nekādi nevarēs krustoties Lido [salā, kur notiek festivāls],” viņš izteicies pirms dažām dienām.

Andželina Džolija Venēcijas kinofestivālā 2024

Barbera norādījis, ka filmas “Smita kungs un kundze” aktieri, kuru romāns uzplauka šī ekranizējuma uzņemšanas laikā, nav lūguši veikt izmaiņas filmu skatēs un grafikā, taču organizatori “bijuši pietiekami gudri, lai paši visu saprastu”. Venēcijas festivālā Andželina prezentēja filmu “Marija”, kurā atveidoja galveno lomu, bet Breds – filmu “Vilki” (“Wolves”), kur nofilmējies kopā ar aktieri Džodžu Klūniju.