Sandlers vēlas redzēt Trevisu Kelsiju “Laimīgais Gilmors” turpinājumā
foto: ddp/STELLA Pictures/Tribune Content / Vida Press
Treviss Kelsija.
Kino
2024. gada 22. augustā, 10:46

Sandlers vēlas redzēt Trevisu Kelsiju “Laimīgais Gilmors” turpinājumā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv/CNN

Aktieris Ādams Sandlers ir amerikāņu futbola spēlētāja Trevisa Kelsija, kas plašāk kļuvis pazīstams pēc attiecību uzsākšanas ar dziedātāju Teilori Sviftu, fans un uzaicinājis viņu piedalīties filmas “Laimīgais Gilmors” turpinājumā.

Sandlers vēlas redzēt Trevisu Kelsiju “Laimīgais G...

Jau vēstīts, ka ASV sporta komēdijai "Laimīgais Gilmors" pēc gandrīz 30 gadiem uzņems turpinājumu un arī filmas otrajā daļā galveno lomu atveidos aktieris Ādams Sandlers. Par atgriešanos paziņojis arī aktieris Kristofers Makdonalds, norādot, ka fani pieprasa filmas turpinājumu un viņš ir ļoti gandarīts, ka viņu vēlmi piepildīs.

Nesen viesojoties intervijā pie Džimija Felona, Sandlers jūsmoja par Kelsiju, apgalvojot, ka sporta zvaigzne būs redzams filmas "Laimīgais Gilmors" turpinājumā.

"Viņš to (ka vēlas piedalīties filmā) ir pieminējis, un tāpēc mums ir kaut kas jauks Trevisam," sacīja Sandlers. "Viņš būs filmā."

Sandlers raksturoja Kelsiju kā "ļoti jauku puisi": "Viņš ir lielisks, un tik smieklīgs.” Turklāt zināms, ka Kelsijs arī aizraujas ar golfu, kas ir komēdijas "Laimīgais Gilmors" pamatā.

Šī gan nebūtu pirmā Kelsija loma – viņš arī piedalījies Raiena Mērfija jaunajā FX šausmu seriālā “Grotesquerie”.

Teilore Svifta un viņas mīļotais vīrietis Treviss Kelsijs