Milzu popularitāti tīmeklī gūst Meganas Mārklas un prinča Harija vēl viens Kolumbijas deju video
foto: SplashNews.com/ Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla vizītē Kolumbijā.
Slavenības

Milzu popularitāti tīmeklī gūst Meganas Mārklas un prinča Harija vēl viens Kolumbijas deju video

Gerda Ansone

Jauns.lv

Megana Mārkla un princis Harijs savas Kolumbijas vizītes laikā jau divas reizes saviļņojuši fanu sirdis ar kaismīgām dejām.

Milzu popularitāti tīmeklī gūst Meganas Mārklas un...

Saseksas hercogu pāris iepriecināja savus uzticamos fanus jau Kolumbijas vizītes pirmajā dienā, kad vienā no pasākumiem tika laidušies dejā kopā ar vietējiem ļaudīm. Kalifornijā dzīvojošais bijušais britu karaliskais pāris uzdejoja kopā ar vietējiem cilvēkiem, kas bija pulcējušies uz pasākumu.

Pirmajā vizītes dienā Megana un Harijs apmeklēja īpašu kultūras pasākumu, kurā uzmanība tika pievērsta Bogotas mākslai. Ārčija un Lilibetas mīlošie vecāki Kolumbijas galvaspilsētā apmeklēja arī teātri, mūziklu un deju priekšnesumu.

Tagad atklātībā nonācis vēl viens video, kas licis līksmot Saseksas hercogu pāra fanu sirdīm. Pirms četru dienu vizītes noslēguma Harijs un Megana ļāvušies ugunīgajiem salsas ritmiem kopā ar vietējo tautu. Šis video tīmeklī jau guvis milzu popularitāti. Pāris mūzikas ritmos liegi kustējās pa deju grīdu, rokas apvijuši viens otram. Dejas noslēgumā abi sniedza viens otram vēl skūpstu.

Prinča Harija un Meganas Mārklas vizīte Kolumbijā