51 gadu vecā Kamerona Diaza redzēta pastaigā ar jaundzimušo dēliņu
foto: Shotbyjuliann / BACKGRID/ Vida Press
Kamerona Diaza ar vīru Bendžiju Madenu, meitu Rediksu un dēlu Kardinālu.
Slavenības
2024. gada 20. augustā, 06:22

51 gadu vecā Kamerona Diaza redzēta pastaigā ar jaundzimušo dēliņu

Gerda Ansone

Jauns.lv

Holivudas aktrise Kamerona Diaza redzēta sabiedrībā kopā ar vīru ģitāristu Bendžiju Madenu un bērniem. Fotogrāfijas publicētas vietnē "Page Six".

51 gadu vecā Kamerona Diaza redzēta pastaigā ar ja...

Paparaci nofotografējuši Kameronu Diazu un Bendžiju Madenu 17. augustā, kad abi kopā ar jaundzimušo dēlu Kardinālu un četrus gadus veco meitu Rediksu pastaigājās Santabarbarā. 51 gadu vecā aktrise dēlu veda ratiņos, bet viņas vīrs pie rokas turēja meitu. Diaza un Madens bija ģērbušās melnas krāsas apģērbos, bet viņu meita priekšroku devusi baltam kombinezonam ar krāsainu apdruku un rozā zābakiem.

Kamerona Diaza ar vīru un bērniem pastaigā pilsētā

Aktrise un grupas “Good Charlotte” ģitārists ir precējušies kopš 2015. gada. 2019. gadā Kamerona Diaza kļuva par māmiņu – pasaulē nāca meita Rediksa. Pēc apprecēšanās viņa pārtrauca filmēties kino, tomēr 2022. gada septembrī paziņoja par atgriešanos. Nesen Kamerona Diaza un Bendžijs Madens kļuvuši par vecākiem savam otrajam bērnam. Pārim piedzimis dēls. Vecāki zēnam devuši vārdu Kardināls. Aktrise un mūziķis ilgu laiku ziņu par ģimenes pieaugumu turēja noslēpumā un tikai krietni vēlāk padalījās ar priecīgajiem jaunumiem savā “Instagram” blogā. Parasti viņi izvairās stāstīt par savu privāto dzīvi.