Mājkalpotāja bonusā: par 21 tūkstoti eiro mēnesī tiek izīrēta Pugačovas un Galkina vasarnīca
foto: Ekrānuzņēmums no Telegram.
Slavenības

Mājkalpotāja bonusā: par 21 tūkstoti eiro mēnesī tiek izīrēta Pugačovas un Galkina vasarnīca

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Allas Pugačovas vasarnīcu Piemaskavā jau diezgan ilgu laiku neizdodas pārdot. Tagad 760 kvadrātmetrus lielā savrupmāja tiek izīrēta.

Mājkalpotāja bonusā: par 21 tūkstoti eiro mēnesī t...

Īres maksa - 21 tūkstotis mēnesī. Bonusā nāk mājkalpotāja, kura saimniekošanai palīdzēs par 912 eiro lielu algu. Tiem, kas vēlēsies īrēt māju uz ilgāku laiku, ir spēkā īpašs piedāvājums.  Slavenā vasarnīca pārdošanā tika izlikta pirms vairāk nekā gada. Ja vasarnīca tiek īrēta uz ilgāku laika posmu par 11 mēnešiem, tad tiek piedāvāta atlaide – atlaide ik mēnesi sastāda 2028 eiro. 

Šobrīd savrupmājas vērtība ir vairāk nekā 1,5 miljoni eiro, taču pircēji nez kāpēc nesteidzas iegādāties zvaigžņu nekustamo īpašumu. Ne Alla, ne Maksims nav ne nolieguši, ne apstiprinājuši vasarnīcas izīrēšanas faktu.

foto: Ekrānuzņēmums no Telegram.
foto: Ekrānuzņēmums no Telegram.

1999. gada vasarnīcā ir viss ērtai dzīvei — baseins, sešas guļamistabas, kinoteātris. Mēbeles mājā ir ļoti dārgas, turklāt visās istabās ir dizaina remonts. Kas attiecas uz pašu Allu Pugačovu, viņa negrasās atgriezties Krievijā, neraugoties uz dažādām baumām.

Dziedātāja dzimto zemi pameta 2022. gada februārī. Sākumā viņa dzīvoja kopā ar ģimeni Izraēlā, bet tagad par viņas mājām kļuvusi Kipra. Daudzi Krievijas iedzīvotāji kritizē 75 gadus veco izpildītāju un uzskata viņu par nodevēju. Tomēr viņa nepievērš uzmanību negācijām un dzīvo tā, kā viņai patīk, vēsta "Starhit.ru". 

Jūrmalā sācies mūzikas festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala 2024".

Laimas Vaikules koncerta aizkulises un viesi

Jūrmalā sācies mūzikas festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala 2024".

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - par Krievijas estrādes karalieni dēvētā Alla Pugačova un Maksims Galkins.

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...