Lasītāja pēc lūpām atklājusi Meganas Mārklas īso pavēli princim Harijam Kolumbijas vizītes laikā
foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Megana Mārkla un princis Harijs viesojas Kolumbijā.
Slavenības

Lasītāja pēc lūpām atklājusi Meganas Mārklas īso pavēli princim Harijam Kolumbijas vizītes laikā

Gerda Ansone

Jauns.lv

Princis Harijs un Megana Mārkla šobrīd atrodas četru dienu vizītē Kolumbijā, un lasītāja pēc lūpām atklājusi pāra īsu vārdu apmaiņu, uzsākot šo viesošanos.

Lasītāja pēc lūpām atklājusi Meganas Mārklas īso p...

Savu četru dienu vizīti Kolumbijā princis Harijs un Megana Mārkla sākuši ceturtdien, 15. augustā, galvaspilsētā Bogotā tiekoties ar viceprezidenti Fransiju Markesu. Saseksas hercogs un hercogiene, kuri 2020. gadā atkāpās no britu karaliskās ģimenes pienākumu pildīšanas, ceturtdienas rītā ieradās Bogotā, kur viņus uz svinīgajām brokastīm sagaidīja viceprezidente Markesa ar kungu Rafaelu Jerniju Pinillo.

Prinča Harija un Meganas Mārklas vizīte Kolumbijā

Eksperte, kas prot lasīt pēc lūpām, atklājusi pāra īsās vārdu apmaiņas saturu, kad Saseksas hercogi devās satikties ar faniem. Izdevums “The Mirror” citējis ekspertes Nikolas Hiklingas atšifrēto komandu, kādu Megana devusi vīram. Divu bērnu māmiņa pateikusi “Roku!”, Harijs atbildējis – “Te būs”, un ceļu pie tautas pāris veicis roku rokā, kā ierasts redzēt.

Viņu vizītes plānā bija iekļauts “Colegio Cultura Popular” skolas apmeklējums Bogotā, kur viņiem apkārtni izrādīja direktors Leonels Umana Parra un skolēns Hosē Deivids. Harijs apbūra klātesošos mēģinot skaitīt spāņu valodā un stāstot par savu ģimeni – piecus gadus veco dēlu Ārčiju un trīs gadus veco meitu Lilibetu. Princis sagaidītājiem teicis: “Man ir mazi bērni un viņi nav sociālajos tīklos,” Harija teikto atspoguļojusi lūpu lasīšanas eksperte Nikola Hiklinga.

foto: Ekrānuzņēmums

Šim pasākumam Megana bija izvēlējusies zīmola “Veronica Beard” elegantu vesti 698 eiro vērtībā, bet Harijs bija ģērbies tumšā uzvalkā un zilā kreklā. Tikšanās laikā princis redzēts, maigi aplicis roku sievai ap augumu.