Eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas meita Indra kā ideālo mēnešalgu min 2500 eiro
foto: Mārtiņš Ziders
Indra Vīķe-Freiberga ir eksprezidentes vecākā meita.
Slavenības
2024. gada 8. augustā, 06:42

Eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas meita Indra kā ideālo mēnešalgu min 2500 eiro

Santa Sergejeva

Jauns.lv

Eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas un viņas vīra datorzinātnieka Imanta Freiberga meita Indra Vīķe-Freiberga atklājusi, cik lieliem, viņasprāt, jābūt mēneša ienākumiem, lai cilvēkam pietiktu ideālai dzīvošanai.

Eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas meita Indra...

Informatīvā raidījuma "360TV Ziņneši" žurnāliste ielu intervijā garāmgājējiem uzdeva jautājumu, kāda būtu ideālā ikmēneša alga, ko saņemt “uz rokas”. Kā pamanījis žurnāls "Kas Jauns", viena no intervijas respondentēm bija kādreizējās Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas meita Indra. Viņa atbildēja, ka ideāli, ja uz rokas ik mēnesi varētu saņemt 2500 eiro.

Pamatojot, kāpēc tieši šāda summa, Indra atzina, ka tas saistīts ar izdevumiem. Tā kā viņa dzīvojot Rīgas centrā, tēriņi lielākoties saistīti ar komunālajiem maksājumiem un dzīvokļa īri. Savukārt pārējie intervijas respondenti kā ideālos mēneša ienākumus minēja ap 2000 līdz 3000 eiro mēnesī, pamatojot tos ar mitekļa, pārtikas un citām sadzīves lietu izmaksām.

Profesionālās un uz biznesu vērstās platformas "LinkedIn" profilā Indra Vīķe-Freiberga norādījusi, ka strādā par vecāko padomnieci ekonomiskos jautājumos Nīderlandes vēstniecībā Latvijā. Eksprezidentes meitai ir vairāk nekā 20 gadu pieredze komercdiplomātijā un publiskajā diplomātijā. Tāpat arī Indra ir mamma 13 gadus vecajam dēlam Ivaram.

Imanta Freiberga grāmatas "Dari, kas jādara" atvēršanas svētki

Imanta Freiberga autobiogrāfiskās grāmatas "Dari, kas jādara" atvēršanas svētki 2024. gada 28. martā Rīgas Latviešu biedrības namā.

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!