Džolijas un Pita dēls atbrīvots no intensīvās terapijas nodaļas – priekšā garš atveseļošanās process
foto: BACKGRID/ Vida Press
Andželīna Džolija ar dēlu Paksu.
Slavenības

Džolijas un Pita dēls atbrīvots no intensīvās terapijas nodaļas - priekšā garš atveseļošanās process

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

20 gadus vecais Andželīnas Džolijas un Breda Pita dēls Pakss Džolijs-Pits ir izrakstīts no intensīvās terapijas nodaļas pēc smagas galvas traumas, ko pagājušajā nedēļā guva avārijā ar elektro velosipēdu.

Džolijas un Pita dēls atbrīvots no intensīvās tera...

"Pakss ir atbrīvots no intensīvās terapijas nodaļas," stāsta kāds tuvs ģimenes draugs. "Viņš cieta sarežģītu traumu, un tagad sākas ilgs atveseļošanās un fiziskās terapijas ceļš."

"Pakss un Andželīna ir ļoti pateicīgi par pirmās palīdzības sniedzēju ātro un dzīvību glābjošo rīcību un izcilo medicīnisko aprūpi," piebilst ģimenes draugs.

Losandželosas policijas virsnieks Deivids Kvelārs apstiprināja, ka ap plkst. 17.00 Pakss ar elektrisko velosipēdu bija tuvojies krustojumam Los Feliz bulvārī, kad ietriecās apturētas automašīnas aizmugurē. Tiek ziņots, ka automašīnas vadītājs izkāpa un pārbaudīja ievainoto Paksu, pirms ieradās policija un mediķi. 

Viņš apstiprināja, ka nekādi sodi netiks piemēroti un tika aizpildīts ziņojums par ceļu satiksmes negadījumu. Policija nekonstatēja incidentā iesaistīto personu braukšanu reibumā.

Pakss ir viens no sešiem Andželīnas Džolija un Breda Pita bērniem. Abiem ir vēl pieci kopīgi bērni – 22 gadus vecais Madokss, 19 gadus vecā Zahara, 17 gadus vecā Šilo un 15 gadus vecie dvīņi Nokss un Vivjena.