Megana Mārkla atzīst, ka nenožēlo publisku dalīšanos ar pašnāvnieciskajām domām
foto: Shutterstock
Megana Mārkla.
Slavenības

Megana Mārkla atzīst, ka nenožēlo publisku dalīšanos ar pašnāvnieciskajām domām

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Saseksas hercogiene Megana Mārkla norādījusi, ka publiska dalīšanās ar domām par pašnāvību ir "tā vērta", ja tas palīdz glābt citus.

Megana Mārkla atzīst, ka nenožēlo publisku dalīšan...

Saseksas hercogiene ir sniegusi jaunu interviju kopā ar princi Hariju. Intervijā runājot par vienu no atklājumiem, ko viņa izteica slavenajā Opras Vinfrijas sarunā, Mārkla atzina, ka ir priecīga, ka ir runājusi par pašnāvnieciskām domām, un par to "uzņemsies triecienu", ja viņas vārdi palīdzēs glābt citu cilvēku dzīvības.

Pirms trim gadiem Megana atklāti runāja par to, kā viņa cīnījās ar savu garīgo veselību krīzes kulminācijas brīdī ar karalisko ģimeni. Skaidrojot pāra dramatisko aiziešanu no karaliskās ģimenes, Mārkla intervijā ASV televīzijas zvaigznei Oprai Vinfrijai apgalvoja, ka viņai liegta palīdzība garīgās veselības krīzes laikā, viņa apmelota un ka karaliskajā ģimenē bijušas bažas par pāra dēla ādas krāsu.

"Es vairs negribēju būt dzīva, un tā bija ļoti skaidra un īsta, un biedējoša, pastāvīga doma," Vinfrijai sacīja prinča dzīvesbiedre, runājot par reakciju uz naidīgumu tabloīdos un sociālajos medijos.

Vaicāta, vai viņai bijušas domas par pašnāvību, Mārkla atbildēja: "Jā. Tas bija ļoti skaidri."
Atceroties, kā viņa tolaik jutusies, Mārkla sacīja: "Es esmu nobijusies, jo tas ir ļoti reāli."

Pārdomājot savu izvēli runāt atklāti par pašnāvnieciskajām domām, Mārkla sacīja: “Es uzskatu, ka daļa no mūsu dziedināšanas ceļojuma, noteikti arī daļa no manējā, ir spēja būt patiesi atklātiem par to. Un es vēl neesmu atklājusi savu pieredzi, bet es domāju, ka nekad negribētu, lai kāds cits justos šādi. Negribu, lai kādam neticētu tā, kā neticēja man. Ja mans stāsts par to, ko esmu pārcietusi, glābs kaut vienu cilvēku un ļaus viņam noticēt sev, tad esmu gatava to darīt."