Uz skatuves "Bermudu divstūris" un "Mazais princis".

Festivālā “Summer Sound” ugunīgas emocijas sagādā "Bermudu divstūris" un "Mazais princis"

Baltijā lielākais pludmales festivāls "Summer Sound" jau 12. gadu pulcēja mūzikas un atpūtas baudītāju tūkstošus. Festivāls noslēdzās ar “Bermudu divstūris” ...

Festivāli

FOTO: “Summer Sound” noslēdzas jaudīgi - uz skatuves “kurina” hitu karaļi "Bermudu divstūris" un alternatīvā šlāgera grupa "Mazais princis"

Jauns.lv

Baltijā lielākais pludmales festivāls "Summer Sound" jau 12. gadu pulcēja mūzikas un atpūtas baudītāju tūkstošus. Festivāls noslēdzās ar humoristiskā repa dueta “Bermudu divstūris” un alternatīvās šlāgergrupas “Mazais princis” uzstāšanos.

FOTO: “Summer Sound” noslēdzas jaudīgi – uz skatuv...

2. un 3.augustā Liepājā norisinās Baltijā lielākais pludmales festivāls "Summer Sound 2043" un, kā ierasts, piedāvā plašu programmu vasaras piedzīvojumu baudītājiem.

Šajās dienās uz “Summer Sound” skatuves kāpa gan pašmāju, gan ārzemju izpildītāji. Festivāla izskaņā “uguņus” nodeva hītu karaļi "Bermudu divsstūris" un alternatīvā šlāgergrupa "Mazais princis".

Festivālā "Summer Sound" šogad uzstājas tādi mākslinieki kā vācu dīdžejs Robins Šulcs, franču elektronikas duets "Ofenbach", somu reperis "Käärijä", grupa "Bermudu divstūris", hiphopa apvienība "Singapūras Satīns", grupa "Astro’n’out".

"Summer Sound 2024" pirmā diena noslēdzas ar mūziku un uguņiem (foto: Mārtiņš Ziders)

"Singpūras satīns", "Banda banda", "Ofenbach" sarīko ugunīgu šovu “Summer Sound 2024”; 02.08.2024.

Šodien Liepājā sācies ugunīgais notikums — Baltijā lielākais pludmales festivāls "Summer Sound 2024", kas šogad notiek jau divpadsmito reizi. Divu ...

Tāpat festivālā uzstājas repa grupa "Banda banda", grupa "Citi zēni", apvienība "Sudden Lights", grupa "Very Cool People", apvienība "Kreisais Krasts", repere "Viņa", grupa "Inokentijs Mārpls", apvienība "Mazais Princis", rokgrupa "Laika suns", duets "Olas", bītmeikeris "Sangvn", grupa "Pirmais kurss" un citi.

"Summer Sound" otrā diena.

Mīlestība, mūzika, vasara un draudzība: "Summer Sound" vieno gan liepājniekus, gan viesus

Baltijā lielākais pludmales festivāls "Summer Sound 2024" jau 12. gadu pulcē mūzikas un atpūtas baudītāju tūkstošus.

"Summer Sound" telšu pilsētiņa būs atvērta līdz svētdienas, 4.augusta, plkst.15. Telšu pilsētiņa būs aprīkota ar tualetēm un dušu, būs pieejama arī ēdināšana un bārs, kā arī īpaša ballīšu vieta. Visā festivāla teritorijā papildu drošībai tiks veikta arī video novērošana. Turpat netālu no telšu pilsētiņas ir arī Kemperu pilsētiņa, kas festivāla pēdējos gadus guvusi īpašu popularitāti.