Rīgā uzstāsies krievu rokeri “Splin”. VIP galdiņa cena ir 1201 eiro
foto: Izdevniecība Rīgas viļņi
Krievijā šīs grupas mūzika, tās dalībnieku nostājas dēļ, būtībā ir aizliegta. Grupas līderis Aleksandrs Vasiļjevs savu bērnību ir aizvadījis kaimiņos Lietuvā.
Mūzika

Rīgā uzstāsies krievu rokeri “Splin”. VIP galdiņa cena ir 1201 eiro

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Melanholijas vēstneši un muzikālie filozofi – grupa "Splin" – tā šo krievu rokmūziķu koncertu piesaka organizatori.

Rīgā uzstāsies krievu rokeri “Splin”. VIP galdiņa ...

Grupa savus klausītājus Latvijā priecēs koncertu vietā "Wondersala", Rīgā 6. septembrī. Kas būtiski – uz to varēs tikt arī tie, kuri nesen nopirka biļetes uz gruzīnu izcelsmes Krievijas dziedātāja Iraklija Pirchalavas koncertu. Kā zināms, tas atcelts, jo Pirchalavu ārlietu ministre Baiba Braže (V) iekļāva “melnajā sarakstā”.

Uzmanību pievērš arī “Splin” biļešu cenu diapazons – no 16 eiro līdz pat astronomiskiem 1201 eiro. Te gan jāsaprot, ka maksājot 1201 eiro, iegūsiet VIP galdiņu sešām personām. Koncertā pieejami seši šādi galdiņi. Ir arī 13 lētāki VIP galdiņi – pa 901 eiro, kā arī VIP galdiņš pa 601 eiro.

Krievu rokgrupa “Splin” dibināta Sanktpēterburgā, 1994. gadā. Savas pastāvēšanas laikā tā kļuvusi par vienu no populārākajām un klausītākajām krievu rokgrupām. Krievijā šīs grupas mūzika, tās dalībnieku nostājas dēļ, būtībā ir aizliegta. Grupas līderis Aleksandrs Vasiļjevs savu bērnību ir aizvadījis kaimiņos Lietuvā.