Avārijā cietis Džolijas un Pita dēls Pakss
foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Pakss kopā ar māsu Šilo un māti Andželīnu.
Slavenības

Avārijā cietis Džolijas un Pita dēls Pakss

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktrises Andželīnas Džolijas un aktiera Breda Pita dēls Pakss Džolijs-Pits nogādāts slimnīcā pēc galvas traumas, ko viņš guva pirmdien Losandželosā notikušajā avārijā.

Avārijā cietis Džolijas un Pita dēls Pakss...

20 gadus vecais jaunietis braucis ar savu elektrisko velosipēdu Losandželosā, kad ar to ietriecās automašīnas aizmugurē, ārvalstu medijiem pavēstīja avoti tiesībsargājošajās iestādēs.

Mediķi nogādāja Paksu slimnīcā pēc tam, kad viņš sūdzējās par sāpēm galvā. Negadījuma laikā viņš nebija uzvilcis ķiveri.

Tiesībsargājošo iestāžu avoti sacīja, ka ap plkst. 17.00 viņš bija tuvojies krustojumam Los Feliz bulvārī, kad ietriecās apturētas automašīnas aizmugurē. Tiek ziņots, ka automašīnas vadītājs izkāpa un pārbaudīja ievainoto Paksu, pirms ieradās policija un mediķi.

Pēc ierašanās slimnīcā Pakss bija stabilā stāvoklī, bet pilnīgs ievainojumu apjoms vēl nav skaidrs. 

Pakss ir viens no sešiem Andželīnas Džolija un Breda Pita bērniem. Abiem ir vēl pieci kopīgi bērni – 22 gadus vecais Madokss, 19 gadus vecā Zahara, 17 gadus vecā Šilo un 15 gadus vecie dvīņi Nokss un Vivjena.

Tāpat kā viņa pārējie pieci brāļi un māsas, arī Pakss ir šķirts no tēva Breda. Pakss savu tēvu iepriekš ir nodēvējis par “pasaules klases nelieti” un “nicināmu cilvēku”. 

Pita pārstāvis noliedza šīs apsūdzības.