Enerģiski aizvadīta Laima Rendezvous Jūrmala 2024 mūzikas festivāla otrā diena.

Enerģiski aizvadīta "Laima Rendezvous Jūrmala 2024" mūzikas festivāla otrā diena

Festivāla otrājā dienā uzstājās Eirovīzijas uzvarētājs - NEMO, Bi-2, SunStroke Project no Moldovas, Elina Nechayeva, Vadims Viks no Igaunijas, ukraiņu ...

Festivāli
2024. gada 28. jūlijā, 09:19

FOTO: Enerģiski aizvadīta "Laima Rendezvous Jūrmala 2024" mūzikas festivāla otrā diena

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

27. jūlijā tika aizvadīta "Laima Rendezvous Jūrmala 2024" otrā diena.

FOTO: Enerģiski aizvadīta "Laima Rendezvous Jūrmal...

Festivāla otrās dienas, sestdienas, galvenie mākslinieki bija leģendārā rokgrupa Bi-2. Lai gan grupa Laimas Vaikules festivālā uzstājās pirmo reizi, Latvijas publikai Bi-2 ir pazīstami. Bi-2 ir kolektīvs, kura katrs koncerts ir neatkārtojams šovs, kas iekļauj ne tikai specefektus un pārdomātu scenāriju – rokgrupas vizītkarte ir koncerti ar simfonisko orķestri, kas katru reizi apbur ar savu lielumu un skaņas kvalitāti. Šoreiz Bi-2 spēlēja kopā ar Laimas festivāla orķestri, kura sastāvā bija gan pūtēju, gan stīgu grupa, un izpildīja arī dziesmu kopā ar pašu Laimu.

Viesi, kas ieradās uz Laima Rendezvous Jūrmala 2024 mūzikas festivāla otro dienu.

"Laima Rendezvous Jūrmala 2024" viesi

Viesi, kas ieradās uz "Laima Rendezvous Jūrmala 2024" mūzikas festivāla otro dienu.

Festivāla otrājā dienā uzstājās Eirovīzijas uzvarētājs - NEMO. Bez Bi-2 un NEMO tajā uzstājās arī SunStroke Project no Moldovas, Elina Nechayeva, Vadims Viks no Igaunijas, ukraiņu izcelsmes kanādiešu vijolnieks Vasils Papadiuks, Izraēlas indie pop grupa Ice Hokku, un Elizabeth Zaharieva no Bulgārijas, Nikolajs Trubačs. Nikolaja popularitāte sasniedza kulmināciju 90. gadu beigās, pateicoties viņa duetam ar Borisu Moisejevu un viņu hitam “Zilais mēness”. Viņš ir Ukrainas Goda mākslinieks.

Uzstājās arī Makss Pokrovskis. Kopš 90. gadu sākuma viņa grupa Nogu Svelo! ir izdevusi 15 studijas albumus, vairāk nekā 20 singlu un vairāk nekā 40 videoklipu. Pokrovskis ir vairākkārt uzsvēris, ka viņu mūzika pārsniedz viena stila robežas. Šobrīd Makss Pokrovskis ar ģimeni ir emigrējis uz ASV, no kurienes arī atbrauca uz festivālu.

Protams, sestdienas koncertā piedalījās arī mūsu pašu mākslinieki kā Ivo Fomins, Jānis Stībelis, Normunds Rutulis, Aija Andrejeva, Patrisha, Dināra Rudāne, kā arī neiztrūka arī Laimas Vaikules un Freedom Ballet priekšnesumi.