Aktrise Dženifera Anistone velta kritiskus vārdus Trampa viceprezidenta amata kandidātam
foto: LANDMARK MEDIA / Alamy/ Vida Press
Aktrise Dženifera Anistone.
Slavenības
2024. gada 25. jūlijā, 15:27

Aktrise Dženifera Anistone velta kritiskus vārdus Trampa viceprezidenta amata kandidātam

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktrise, seriāla "Draugi" zvaigzne Dženifera Anistone asi kritizējusi bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa viceprezidenta amata kandidātu Džeimsu Deividu Vensu par viņa izteikumiem, kuros demokrāti nodēvēti par “bezbērnu kaķenēm ar nožēlojamu dzīvi”.

Aktrise Dženifera Anistone velta kritiskus vārdus ...

55 gadus vecā aktrise publicēja 2021. gada interviju ar Vensu, kas tika plaši izplatīta kopš viņa izraudzīšanās par Trampa kandidātu ASV prezidenta vēlēšanām novembrī.

“Es patiesi nevaru noticēt, ka tas nāk no potenciālā ASV viceprezidenta,” sociālajā tīklā “Instagram” raksta aktrise. “Viss, ko es varu teikt, ir... Vensa kungs, es lūdzos, lai jūsu meitai kādreiz paveicas un viņa pati dzemdē bērnus.”

Kā zināms, Vensam ir divus gadus veca meita un divi dēli.

Aktrise norādījusi, ka cer, ka viņa meitai nevajadzēs izmantot mākslīgo apaugļošanu kā otru iespēju: “Jo jūs mēģināt viņai atņemt arī šo iespēju.”

Aktrise jau iepriekš ir atklāti runājusi par savām grūtībām, mēģinot iegūt bērnus ar apaugļošanas in vitro (IVF) palīdzību. Pagājušajā mēnesī Venss nobalsoja, lai bloķētu demokrātu ierosināto tiesību aktu, kas garantētu IVF pieejamību visā valstī.

Venss arī izteicies, ka ASV vada bariņš bezbērnu kaķu dāmu, kuras ir nelaimīgas savā dzīvē un savās izvēlēs, un tāpēc viņas vēlas padarīt nelaimīgus arī pārējos valsts iedzīvotājus: "Paskatieties uz Kamalu Harisu, Pitu Buttigiju, Aleksandriju Ocasio-Kortezu, visu demokrātu nākotni pārvalda cilvēki bez bērniem.”