Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Mirusi 94 gadus vecā Klinta Īstvuda mīļotā, kura bija 33 gadus jaunāka par aktieri
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID/ Vida Press
Kristīna Sandera un Klints Īstvuds.
Slavenības

Mirusi 94 gadus vecā Klinta Īstvuda mīļotā, kura bija 33 gadus jaunāka par aktieri

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

61 gada vecumā no dzīves aizgājusi Kristīna Sandera, Klinta Īstvuda mīļotā sieviete. Par traģēdiju soctīklos rakstīja leģendārā amerikāņu aktiera un režisora pārstāvji.

Mirusi 94 gadus vecā Klinta Īstvuda mīļotā, kura b...

94 gadus vecais aktieris un režisors apstiprināja šo informāciju. "Kristīne bija brīnišķīga, gādīga sieviete, un man viņas ļoti pietrūks," apliecināja Īstvuds. Viņš arī norādīja, ka neatklās partneres nāves detaļas, jo vēlas apraudāt zaudējumu vienatnē.

Pāris bija laimīgās attiecībās kopš 2014. gada, raksta "Daily Mail". Neskatoties uz lielo gadu starpību, mīlētāju romāns strauji attīstījies kopš pirmās tikšanās. Pirmo reizi pāris tikās Klinta Īstvuda viesnīcas "Mission Ranch" teritorijā, kuras restorānā Kristīna Sandera pildīja namamātes pienākumus. Lai gan mīlētāji tikpat kā nedalījās privātās dzīves detaļās, sieviete vienmēr atbalstījusi aktieri kinopirmizrādēs un apbalvošanas ceremonijās. Pirmo reizi slavenības izredzētā parādījusies publiskā pasākumā 2015. gadā.

Pirms romantisko attiecību sākuma aktieris bija precējies ar žurnālisti Dīnu Fišeri, bet Kristīna bija precējusies ar Polu Veinskoutu. Abu attiecības beidzās mājas vardarbības dēļ no viņas puses. Kristīnai Sanderei nācās apmeklēt virkni rehabilitācijas kursu, lai atbrīvotos no alkohola atkarības un agresijas problēmām. Pēdējo reizi Kristīna un Klints redzēti kopā publikā 2019. gadā. Savukārt 2022. gada novembrī Sandera ar mākslinieka meitām pozēja jaunākajā attēlā sociālajos tīklos. "Visiem Klinta bērniem Kristīna patika," paziņoja viņa pārstāvis.