Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
FOTO: “Positivus” pirmā diena – mūzikas ritmi, krāšņi tērpi un ugunīgas emocijas
foto: Mārtiņš Ziders
"Positivus" emocijas sit augstu vilni.
Festivāli

FOTO: “Positivus” pirmā diena - mūzikas ritmi, krāšņi tērpi un ugunīgas emocijas

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šodien, 19. jūlijā, Lucavsalā tiek aizvadīta pirmā festivāla “Positivus” diena. Kā novēroja Jauns.lv, arī šogad apmeklētāji īpaši piedomājuši pie sava stila – krāsainas bizes, stilīgi apģērbi un pāri visam ugunīgas emocijas.

FOTO: “Positivus” pirmā diena – mūzikas ritmi, krā...

Gadu no gada “Positivus” festivāls turpina aizraut apmeklētājus ar daudzpusīgo pasaules līmeņa mākslinieku un daudzsološu jauno talantu koncertiem, nodrošinot, ka ikvienam festivāla apmeklētājam ir kāds muzikāls priekšnesums, kuru atcerēties ilgi. 

Šī gada festivāla uzmanības centrā amerikāņu dziedātājs, dejotājs un aktieris Džeisons Derulo, viens no Atlantas apvienības "Migos" mūziķiem Offset, britu rokgrupa "Nothing But Thieves", britu dziedātājs, 2005. gada "Mercury" balvas ieguvējs Bendžamins Klementains, vairākkārtējs "Grammy" balvas laureāts, džeza pianists un vokālists Džeikobs Koljers (Jacob Collier – The Djesse Solo Show), kādreizējā grupas "Arcade Fire" dalībnieka Vila Batlera projekts "Will Butler & Sisters Squares", Mančestras grupa "Picture Parlour", viens no šī gada festivāla apslēptajiem dārgumiem, grupa ”Royel Otis”, kā arī daudzi citi.

Paralēli augstvērtīgajiem muzikālajiem priekšnesumiem, kas gaidāmi divu dienu garumā, neiztrūkstoša festivāla sastāvdaļa ir festivāla teritorijā piedzīvojamās atrakcijas, lieliski pavadīts laiks ar draugiem vienā no zaļākajām Rīgas oāzēm — Lucavsalā — un iespēja radīt atmiņas, kuras atcerēties mūžam.

Piedāvājam aplūkot festivāla viesu stilu:

"Positivus" priecē ar krāšņiem tērpiem un emocijām

19. un 20. jūlijā Lucavsalā, Rīgā norisinās festivāls "Positivus". Kā novēroja Jauns.lv, mūzikas baudītāji šogad krāšņi un pamanāmi.