Atkal jokojas - Bleika Laivlija parāda netradicionālu ģimenes portretu ar Raienu Reinoldsu
foto: Stephen Lovekin/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss.
Slavenības
2024. gada 18. jūlijā, 15:55

Atkal jokojas - Bleika Laivlija parāda netradicionālu ģimenes portretu ar Raienu Reinoldsu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktrise Bleika Laivlija parādījusi saviem faniem ģimenes portretu, taču tas ir stipri tāls no tradicionāla…

Atkal jokojas - Bleika Laivlija parāda netradicion...

Seriāla “Intrigante” (“Gossip Girl”) aktrise Bleika Laivlija savos “Instagram” stāstos rotaļīgi pavilkusi uz zoba vīru Raienu Reinoldsu, kā arī pasmējusies par sevi pašu - laikā, kad abi reklamē savas jaunākās filmas.

Attēlā ir redzams kinoteātris, kurā pie sienas ierāmēti plakāti ar viņas vīra jaunāko piedzīvojumu filmu “Dedpūls & Vilknadzis” (“Deadpool & Wolverine”) un viņas pašas drīzumā gaidāmo romantisko drāmu “Tas beidzas ar mums” (“It Ends With Us”). Abi plakāti novietoti viens otram līdzās kinoteātra telpās.

foto: Instagram/blakelively

“Ģimenes portrets,” viņa pierakstījusi komentārā pie attēla, atzīmējot abu filmu “Instagram” kontus, kā arī grāmatas autori Kolīnu Hūveri, pēc kuras darba motīviem uzņemta šī filma. “Dedpūls & Vilknadzis” būs pirmā, kas sasniegs kinoteātru zāles. Šī kino ekranizējuma ASV pirmizrāde paredzēta 26. jūlijā. Savukārt Bleikas Laivlijas jaunākā filma uz ekrāniem debitēs 9. augustā.

Reinoldsam un Laivlijai ir četri kopīgi bērni – meitas Betija, Džeimsa un Inesi, kā arī ceturtais mazulis, kura vārds un dzimums joprojām nav publiski paziņots. Vērīgākie fani gan izteikuši minējumus, ka arī jaunākā atvase pārim visticamāk esot meita. Šādi secinājumi izdarīti pēc dažiem Reinoldsa publiskiem izteikumiem, taču pats aktieru pāris to nav ne apstiprinājis, ne noliedzis. Pāra jaunākais bērns šobrīd ir pusotru gadus vecs.

Aktieri Raians Reinoldss un Bleika Laivlija 2019. gada 2. maijā Ņujorkā filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē.

Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē

Aktieri Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija 2019. gada 2. maijā Ņujorkā filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē.

Raiens un Bleika iepazinās 2010. gadā filmas “Zaļais lukturis” (“Green Lantern”) uzņemšanas laikā. Pēc gada viņi sāka satikties, bet 2012. gadā nosvinēja kāzas. Pāris pamatoti tiek uzskatīts par vienu no ciešākajiem un jautrākajiem Holivudā – Bleika un Raiens bieži atklāti atzīstas viens otram mīlestībā, kā arī labprāt pavelk viens otru uz zoba.