0dienas
6stundas
23minūtes
16sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Es brīnumainā kārtā izveseļojos": Madonna parādījusi atklātus foto ar savu jauno vīrieti
foto: Matthew Rettenmund / SplashNews.com/ Vida Press
Popzvaigzne Madonna šā gada jūnijā.
Slavenības

"Es brīnumainā kārtā izveseļojos": Madonna parādījusi atklātus foto ar savu jauno vīrieti

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

65 gadus vecā dziedātāja atzinusi, ka viņai bijis satriecošs gads un "Instagram" ievietojusi visnotaļ pikantu fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar kādu gados jaunu vīrieti.

"Es brīnumainā kārtā izveseļojos": Madonna parādīj...

Madonna pagājušajā vasarā ļoti satrauca fanus savu pēkšņo un smago veselības problēmu dēļ. Popzvaigznei tika diagnosticēta nopietna bakteriāla infekcija un viņa pat nonāca reanimācijā. Pirmo nakti intensīvās terapijas nodaļā skatuves māksliniece pavadīja bezsamaņā: viņu pieslēdza pie mākslīgās elpināšanas aparāta. Madonnas tuvinieki baidījās, ka varētu viņu zaudēt: situācija bija ļoti kritiska. Ārsti ievietoja dziedātāju medicīniski izraisītā komas stāvoklī, lai samazinātu slodzi organismam. Mediķi cīnījās par zvaigznes dzīvību. Tagad viņa pastāstījusi par piedzīvoto.

“Pirms gada es tikko biju atgriezusies mājās no slimnīcas pēc tam, kad biju pārcietusi dzīvībai bīstamu slimību, un ar vienu brīnumsvecīti rokās tik tikko varēju nostāvēt savā pagalmā. Es brīnumainā kārtā izveseļojos un pavadīju satriecošu gadu. Paldies Tev, Dievs. Dzīve ir skaista!” - soctīklā “Instagram” pie fotogrāfiju virknes dziedātāja uzrakstījusi emocionālu vēstījumu.

Popzvaigzne redzama arī apskāvienos kādam gados jaunam tumšādainam vīrietim ar tetovējumiem un drediem. Par viņa personību Madonna neko tuvāk neatklāj.

Šķiriet pa labi: