foto: Vida Press
Madonnas meita Lurdesa piesedzas ar gliemežvāku krūšturi un atrāda neskūtās kājas
Madonnas meita Lurdesa Ņujorkas modes nedēļā notiekošajā „Gypsy Sport” skatē.
Slavenības
2018. gada 13. septembris, 14:04

Madonnas meita Lurdesa piesedzas ar gliemežvāku krūšturi un atrāda neskūtās kājas

Jauns.lv

Popmūzikas karalienes Madonnas meitai vienmēr piemitusi īpatnēja gaume. Lurdesa Marija Čikone Leona to kārtējo reizi apliecināja, kļūdama par modeli Ņujorkas modes nedēļā notiekošajā „Gypsy Sport” 2019. gada pavasara/vasaras skatē.

Madonnas meita Lurdesa Ņujorkas modes nedēļas skatē

Madonnas meita Lurdesa bija modele Ņujorkas modes nedēļā notiekošajā „Gypsy Sport” skatē.

gallery icon
6

21 gadu vecā jauniete parādījusi, ka ir tikpat uzdrīkstēšanās kāra kā viņas superzvaigzne māte. Lurdesa skatē demonstrēja savus dotumus topiņā, kas bija izgatavots no ķēžu virknēm, pērlītēm un gliemežvākiem. Madonnas meitas plikumus piesedza vien lielākie gliemežvāki.

Lurdesa cenšas izcīnīt sev vietu modes pasaulē. Kad viņa vēl bija pusaudze, abas ar mammu izdeva kopīgu apģērbu līniju, par kuras modeli abas izvēlējās savulaik skandalozo jauniešu elku Teilori Momsenu, bet vēlāk realitātes šova zvaigzni un TV personību Kelliju Osbornu. Arī modeles darbs Lurdesai nav svešs. Viņa jau agrāk darbojusies kā modele, to skaitā pie atzītās dizaineres Stellas Makartnijas.

foto: Vida Press
Lurdesa parāda neskūtas kājas.

Gliemežvāku, pērļu un ķēžu topiņu papildināja drisku driskās saplēsti džinsi, kas atklāja, ka no ceļgaliem līdz papēžiem Lurdesas kājas nav skūtas un tās klāj tumšs apmatojums.

foto: Vida Press
Lurdesa, tāpat kā viņas māte popzvaigzne Madonna, bieži sociālajos tīklos iestājušās par to, ka viss, kas dabisks, nav pretīgs. Kā māte, tā meita izrādījušas neskūtas paduses jau neskaitāmas reizes.

Lurdesa, tāpat kā viņas māte, bieži sociālajos tīklos iestājušās par to, ka viss, kas dabisks, nav pretīgs. Kā māte, tā meita izrādījušas neskūtas paduses jau neskaitāmas reizes.