"Musiqq" koncerts "Mākslas darbs" Siguldā 2024. gada jūlijā

2024. gada 6. jūlijā Siguldas pilsdrupu estrādē izskanēja vērienīgs grupas "Musiqq" 15 gadu jubilejas koncerts "Mākslas darbs", kas pulcēja vairākus ...

Mūzika
2024. gada 8. jūlijā, 11:59

FOTO: ar grandiozu šovu savā jubilejas koncertā fanus Siguldas pilsdrupās priecē grupa "Musiqq"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Sestdien, 6. jūlijā, Siguldas pilsdrupu estrādē izskanēja vērienīgs grupas "Musiqq" 15 gadu jubilejas koncerts “Mākslas darbs”, kas pulcēja vairākus tūkstošus apmeklētāju. Koncerts bija īsti svētki gan grupai, gan klausītājiem.

FOTO: ar grandiozu šovu savā jubilejas koncertā fa...

Skatītājus pārsteidza vizuāli piesātināts un bagātīgs šovs vismaz piecās dimensijās – skatuves iekārtojums vairākos līmeņos, dinamiskās gaismu projekcijas, pirotehnika, dzīvā uguns, konfeti lietus un citi šova elementi, kas klausītājiem ļāva piedzīvot aizraujošu, emocijām piesātinātu un pārsteigumiem bagātu vakaru.

Taču pāri visam – mūzika! 

Mākslinieki bija parūpējušies par pārdomātu muzikālo repertuāru, vakaru atklājot ar savu jaunāko singlu “Lai kvēl” un turpinot gan ar ikoniskākajām dziesmām no grupas pirmsākumiem, gan ar skaņdarbiem, kas pirmo reizi izskanēja uz lielās skatuves. Īpaši emocionāli mirkļi tika piedzīvoti, skanot dziesmām “Labrīt”, “Debesmanna” un “Debesis iekrita tevī”, kas kopā ar klausītāju kori jo īpaši aizkustinoši skanēja Siguldas brīvdabas koncertzāles lieliskajā akustikā.

“Esam kopā nosvinējuši grandiozus svētkus! Tas bija neaizmirstami un ļoti īpaši! Siltais jūlija vakars, zvaigžņotās debesis, tūkstošiem gaismiņu jūra, sadziedāšanās ar skatītājiem gluži kā Dziesmu svētkos – esam saņēmuši lielu pozitīvās enerģijas bumbu, kas mūs uzlādēs vēl ilgam laikam. Tas ir apliecinājums, ka ar pietiekami nepietiek un mēs kāpsim augstāk, lai izplestu spārnus vēl plašāk! Paldies katram, kas bija kopā ar mums Siguldā,” sajūtās pēc koncerta dalās Emīls Balceris un Marats Ogļezņevs.

Koncertu atklāja jaunās un talantīgās dziedātājas Grētas Grantiņas uzstāšanās, kura izpildīja dziesmas no sava debijas albuma "Vēl aizvien man sapņos", kā arī citus skaņdarbus. Kopā ar "Musiqq" uz skatuves kāpa arī grupas pavadošais sastāvs: Uldis Beitiņš (ģitāra), Anrijs Grinbergs (perkusijas), Roberts Rasa (bass), Jānis Zvirgzdiņš jeb Džulians (klavieres), Viktors Veselovs (bungas) un Alex (saksofons).