Viņam tiešām ir 60? Breds Pits pārsteidz ar jauneklīgu izskatu
foto: SplashNews.com/ Vida Press
Slavenības

Viņam tiešām ir 60? Breds Pits pārsteidz ar jauneklīgu izskatu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Breds Pits nebeidz pārsteigt savus fanus. Aizvadītā gada decembrī viņam palika 60 gadu, taču aktieris izskatās vismaz gadus 15 jaunāks. Kad viņš bija ieradies Northemptonšīras autosacīkstēs, viņš izskatījās vēl jaunāks nekā parasti.

Viņam tiešām ir 60? Breds Pits pārsteidz ar jaunek...
foto: Jakub Porzycki/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Breds Pits 2024. gada 6. jūlijā.
Breds Pits 2024. gada 6. jūlijā.

Pits autosacīkšu galvenos startus izlaiž reti. Bet šobrīd bez tā, ka viņš vispār aizraujas ar autosportu, viņam ir radies papildus iemesls apmeklēt sacensības. Lieta tāda, ka Pits filmējas pagaidām nenosauktā filmā par F-1 sacīkstēm, kur tēlo slaveno sportistu, kurš trasē atgriezies pēc lielā pārtraukuma. Un, sēžot stadiona tribīnēs, aktieris nevis vienkārši bauda sacensības, bet cenšas piezīmēt katru detaļu, lai ienestu vēl lielāku autentiskumu savā filmā. Breds taču ne tikai spēlē šajā kino, bet ir arī tā līdzproducents, raksta 7 "Days".

foto: SplashNews.com/ Vida Press

Stadionā Pits paspēja pakomunicēt ar daudzām unz sacensībām atnākušajām slavenībām. Tomēr aktiera mīļoto sievieti Inesi De Ramonu tuvumā nemanīja. Pēc visa spriežot, viņa nepieder pie autosporta fanu skaita.

Tikšanās ar Inesi Pitam bija īsta likteņa dāvana, kas palīdzēja pārdzīvot mokošo, neizturami ieilgušo šķiršanos no Andželinas Džolijas. Turklāt Džolija laulības šķiršanas prāvā bija darījusi visu, lai pazudinātu aktiera reputāciju, izvirzot pret viņu daudz apsūdzību, un viņa arī pamanījās noskaņot pret Bredu visus sešus audžubērnus un bioloģiskos bērnus, kurus viņš audzināja kopā ar Andželinu. Un tagad neviens no viņiem vairs nevēlas neko kopīgu ar tēvu.