Draudzene parādījusi jaunas Krištianu Ronaldu bildes ar bērniem
foto: Instagram/georginagio
Krištianu Ronaldu ar bērniem.
Slavenības

Draudzene parādījusi jaunas Krištianu Ronaldu bildes ar bērniem

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Krištianu Ronaldu draudzene Džordžīna Rodrigesa, ar kuru sportists ir kopā jau astoņus gadus, parādījusi jaunas ģimenes fotogrāfijas. Džordžīna attēlus publiskojusi laikā, kad pilnā sparā rit Eiropas čempionāts futbolā, kas 39 gadus vecajam Ronaldu, visticamāk, būs pēdējais. Ģimenes fotogrāfijās redzama pati Džordžīna, Ronaldu un viņu bērni.

Draudzene parādījusi jaunas Krištianu Ronaldu bild...

Pirms dažām dienām Džordžīna Rodrigesa ieradusies Vācijā, lai kopā ar simtiem tūkstošu līdzjutēju stadionā uzmundrinātu savu mīļoto. Morālais atbalsts Krištianu Ronaldu patiešām bija vajadzīgs, jo astotdaļfināla spēle futbolistam izvērtās ļoti emocionāla: viņš nespēja iesist 11 metru soda sitienu, pēc kā izplūda asarās turpat laukumā.

Neskatoties uz neveiksmi ar Ronaldu izpildīto soda sitienu, Portugāles izlasei izdevās izcīnīt uzvaru ar rezultātu 3:0, un tā iekļuva ceturtdaļfinālā.

Šķiriet pa labi:

Džordžīna Rodrigesa un Krištianu Ronaldu satiekas kopš 2016. gada. Kopā viņi audzina piecus bērnus: divus kopīgus un trīs, kuri Ronaldu bija jau pirms attiecību uzsākšanas ar Rodrigesu. 2010. gadā nāca pasaulē sportista pirmdzimtais dēls Krištianu juniors, kura mātes vārds joprojām netiek atklāts. 2017. gadā ar surogātmātes palīdzību piedzima Ronaldu dvīņi Eva un Mateo. Tajā pašā gadā pasaulē nāca arī pirmais Džordžīnas un Krištianu kopīgais bērns – meita Alana. 2022. gadā pāris sagaidīja dvīņus – zēnu un meiteni, taču diemžēl puisēns dzemdībās nomira.

Krištianu Ronaldu un Džordžīna Rodrigesa nav precējušies (kas gandrīz radīja problēmas, kad Ronaldu pārcēlās uz Saūda Arābiju, lai spēlētu vietējā klubā), taču ir saderinājušies un plāno apprecēties.