Slavenības
2024. gada 5. jūlijs, 16:26

VIDEO: Sanda Dejus apgalvo, ka naktīs raksta dziesmu tekstus un radīti jau izslavēti hiti

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Radio personība Sanda Dejus raidījumā "Slavenības. Bez filtra" runā par savu radošo pusi, atzīstot, ka aizraujas ar dziesmu tekstu rakstīšanu. Nakts stundas kļūst par Sandas radošo laiku, kad viņa ar aizrautību nododas tekstu radīšanai.

Sanda Dejus stāsta, ka ar dziesmu rakstīšanu nodarbojos tieši vakarā, turklāt ir to darījusi kopā ar pazīstamiem mūziķiem. “Mēs ļoti bieži kopā ar draugiem un mūziķiem pēc kaut kādiem pasākumiem taisām privātas ballītes, kur rodas pavisam jauna mūzika. Esmu bijusi klātesoša arī Gustavo dziesmu tapšanā. 
Mums ir pēdējā kompozīcija, kur mēs esam gultā. Tās virspusējā nozīmē varētu būt idejiski par seksu, bet klipā ir dziļāka doma. Patiesībā tā ir par apstākļiem pasaulē, un Gustavo priekš manis ir absolūts elks, ar kuru kopā esmu sadarbojusies. Es esmu absolūti rokenrola pusē. Agrāk tam bija nevis mazāk iespēju, bet gan lielāka atbildība. Tad, kad tev viss ir nodrošināts, lai tev nebūtu jāsatraucas par ēdienu un pajumti, tad tu vari pieķerties pie pašrealizācijas," saka Sanda.

"Agrāk tas vienkārši nebija iespējams, bet sievietes ir bijušas kaislīgas uz darīšanu jebkurā laikā. Manis rakstītas dziesmas pastāv, bet es neatklājos kā autore. Savas rakstītās dziesmas es atdodu kādam mūziķim, jo man tās dziesmas kā teksti atnāk nakts vidū,” tā Sanda Dejus.

Rihards Lepers ar Sandu Dejus slepeni ieturas restorānā “Rāma”

Jaunākajā sērijā Rihards uz pusdienām Rīgas centrā uzaicināja “Radio SWH” personību Sandu Dejus. Tikšanās vieta – leģendārais veģetārais Rīgas restorāns ...

gallery icon
12