foto: Stephen Lock/i-Images/Shutterstock/ Vida Press
Princese Ketrīna pēc Luisa piedzimšanas atteicās no vienas savas "mīlestības"
Princese Ketrīna ar jaunāko dēlu princi Luisu 2022. gadā.
Slavenības
2024. gada 5. jūlijs, 06:06

Princese Ketrīna pēc Luisa piedzimšanas atteicās no vienas savas "mīlestības"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Velsas princese Ketrīna tenisu pieskaita vienai no savām mīlestībām. Viņa to spēlējusi kopš bērnības, taču pēc jaunākā bērna - prinča Luisa - piedzimšanas no tā atteikusies.

Velsas princese Ketrīna ir aktīva sporta piekritēja un viņai daudzus gadus īpaši mīļš ir teniss. 2018. gadā, viesojoties Bonda pamatskolā Dienvidlondonā, Ketrīna atklājusi iemeslu, kāpēc pārtraukusi spēlēt tenisu. Kādam no faniem viņa pastāstījusi: “Man ir daudz mazuļu. Man ļoti patīk teniss, es domāju, ka tas ir lielisks sporta veids. Bērnībā biju patiešām sportiska, tagad mazāk, kad man ir daudz mazuļu!”

Princese Ketrīna spēlē tenisu

gallery icon
27

2023. gadā Ketrīna kopā ar tenisa superzvaizgni Rodžeru Federeru viesojās jauniešu tenisa treniņā Vimbldonā. Abi bija redzami arī speciāli pasākumam uzņemtā video rullītī, kurā Federers uzaicina princesi uz spēli. Klipā viņš saka: “Vai uzspēlēsim mazliet tenisu?” un Ketrīna atbild: “Jā, labprāt.”

Pēc viesošanās tenisa kortos Ketrīna jauniešiem pateicās par uzaicinājumu un sacīja: “Brīnišķīgi redzēt treniņus, centību un laiku, kas tiek veltīts treniņiem, un pārliecināties, ka čempioniem, kas spēlēs Vimbldonā, veiksies labi. Jā, ir neticami redzēt aizkulises.” “Ball Boys & Girls” tenisa klubā, kur viesojās princese Ketrīna, darbojas aptuveni 250 jauniešu, kuru vidējais vecums ir 15 gadu.