foto: Publicitātes foto
FOTO: Ir atklāts ziedu, mākslas un mīlas festivāls Pakrojas muižā
Festivāli
2024. gada 3. jūlijs, 10:38

FOTO: Ir atklāts ziedu, mākslas un mīlas festivāls Pakrojas muižā

Sadarbības projekts

Pagājušajā nedēļas nogalē ziedu ieskautajā Pakrojas muižā sākās šā gada Ziedu, mākslas un mīlas festivāls. Festivāls Pakrojā nosisinās jau sesto reizi un ir kļuvis par vienu no iecienītākajiem vasaras galamērķiem, pulcējot tūkstošiem viesu no Lietuvas, Latvijas un citām valstīm.

Festivāla teritorijā apmeklētājus sagaida iespaidīgas, 9 metrus augstas ziedu kompozīcijas un muižas puķu dārzos zied miljoniem ziedu no vairāk nekā 300 sugām, kļūstot par neticami skaistām izrādes "Sapnis vasaras naktī" dekorācijām.

Festivālā piedalās arī starptautiskā mākslinieku trupa. Aktieri, akrobāti un cirka mākslinieki no Itālijas, Kolumbijas un Šveices atveido slavenos Šekspīra poēmas varoņus un pārsteidz skatītājus ar iespaidīgiem trikiem.

“Sestais ziedu, mākslas un mīlas festivāls aicina šķērsot robežu starp fantāziju un realitāti, nokļūstot ziedu okeānā. Radīsim unikālu pieredzi, kuras laikā apmeklētāji varēs ieraudzīt maģiskajā mežā lidojošās fejas vai zālē paslēpušos rūķus,” stāsta festivāla radošā direktore Kristīna Ivaņčenko.

Ziedu, mākslas un mīlas festivāls Pakrojas muižā norisināsies līdz 1. septembrim. Pakrojas muiža ir ne tikai lielākais muižas komplekss Lietuvā, bet arī viena no 18 pievilcīgākajām kultūras tūrisma vietām Eiropā un "Gada tūrisma objekts" Lietuvā.

Vairāk par festivālu: www.pakrojasmuiza.lv

Pakrojas muiža - ziedu, mākslas un mīlas festivāls

gallery icon
23