foto: Anthony Harvey/Shutterstock/ Vida Press
Pēc 22 gadu gaidīšanas Avrila Laviņja kāpj uz Glastonberijas festivāla skatuves
Avrila Laviņja Glastonberijas festivālā šā gada 30. jūnijā.
Slavenības
2024. gada 2. jūlijs, 06:46

Pēc 22 gadu gaidīšanas Avrila Laviņja kāpj uz Glastonberijas festivāla skatuves

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Svētdienas vakarā kanādiešu dziedātāja Avrila Laviņja (39) visbeidzot uzstājusies Glastonberijas festivālā. Mūziķe, kura karjeru uzsāka 17 gadu vecumā, šo brīdi gaidījusi ļoti ilgi - 22 gadus!

Avrila Laviņja uz festivāla “Citas skatuves” (“Other Stage”) pulcēja vienu no lielākajiem skatītāju pūļiem, kādu šī skatuve jebkad pieredzējusi, teikts telekanāla BBC ziņojumā. Runājot par savu ilgi gaidīto uzstāšanos, Laviņja reportieriem atzinusi: “Nevaru noticēt, ka man vajadzēja 22 gadus, lai beidzot spēlētu Glastonberijā, taču tas bija brīnišķīgi. Publika bija satriecoša, viņi sēdēja uz pleciem, turēja plakātus, laida krāsainas dūmu bumbas, tas viss bija tik forši.”

Avrila Laviņja Glastonberijas festivālā 2024. gadā

gallery icon
14

Avrila, kura nesen laidusi klajā labāko hitu albumu un šobrīd devusies koncertturnejā pa Ziemeļamerikas, piebildusi: “Esmu izdevusi septiņus albumus un nospēlējusi septiņas turnejas, un tas ir tikpat aizraujoši kā vienmēr.” Dziedātāja atzinusi, ka viņas mūzika rezonē ar faniem, jo to teksti ir tuvi pašu piedzīvotajam. Hita “Sk8er Bos” izpildītāja sacīja: “Man vienmēr ir bijis svarīgi rakstīt un būt patiesai. Es rakstu par lietām, kuras pieredzēju vidusskolā, piemēram, par pirmo iemīlēšanos puisī, par piedzīvotu mīlestību un to, kāda tad ir sajūta.”