foto: Instagram/amunadavis
"Es esmu ārkārtīgi laimīgs!" Dragkvīna Amuna Davis pavēsta, ka Jānis pamodies no komas
Jānis komā atradās divas nedēļas.
Slavenības
2024. gada 30. jūnijs, 15:29

"Es esmu ārkārtīgi laimīgs!" Dragkvīna Amuna Davis pavēsta, ka Jānis pamodies no komas

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

"Drag queen" Janīne jeb Jānis Lazdiņš, kurš pirms divām nedēļām cieta smagā ceļu satiksmes negadījumā, pamodies no komas. Par to “Instagram” sekotājus informējis Jāņa labākais draugs "drag queen" Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Ķimenis).

“Jānis ir pamodies no komas. Es to biju iztēlojies kā filmā - ka es raudāšu, būšu priecīgs. Tās sajūtas ir savādākas. Jānis bija ļoti pārguris un sazāļots, tāpēc viņš pat šodien mazāk kustējās un reaģēja, kā pirms tam, kad viņš bija komā,” sestdien sacīja Amuna Davis, skaidrojot savas emocijas ar nogurumu. Kā zināms, Amuna Davis savu labāko draugu slimnīcā apciemojis katru dienu.

Vienlaikus Amuna Davis atzīst, ka Jāņa stāvoklis joprojām ir smags. “Ir visādas blakus lietas. Kā mums ārste pateica, ka viss vēl var mainīties pa minūtēm, stundām un dienām,” viņš piebilst.

“Viņš nerunā, viņš nekomunicē. Viņš ir pamodies no komas, bet viņš ir tieši tāds pats kā komā. Viņš klausās. Ārsti saka viņiem izdarīt kaut kādas komandas, viņš to izdara,” par Jāņa stāvokli stāsta Amuna Davis.

“Esmu ārkārtīgi laimīgs, ka viņš pamodās,” piebilst Amuna Davis.

Kā zināms, Jāni, kurš plašāk pazīstams ar dragkvīnas vārdu Janīne, pirms divām nedēļām notrieca automašīna.