foto: Mirrorpix / Vida Press
Reperis Kanje Vests ieradies Maskavā
Savulaik Vests paudis, ka apbrīno Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu.
Mūzika
2024. gada 30. jūnijs, 14:36

Reperis Kanje Vests ieradies Maskavā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv/LETA

ASV reperis Kanje Vests ieradies Maskavā, atsaucoties uz pazīstamu Krievijas producenti svētdien ziņoja vietējie plašsaziņas līdzekļi.

Kopš Krievijas atkārtotā iebrukuma Ukrainā Rietumvalstu mākslinieki ļoti reti uzstājas Krievijā. Plašas ASV un Eiropas Savienības sankcijas Maskavai ietver arī ceļošanas ierobežojumus. 

Vests, kurš izmanto segvārdu "Ye", ar saviem politiskajiem paziņojumiem ASV ir izraisījis pretrunīgu reakciju. Nesen viņu apsūdzēja par Ādolfa Hitlera slavināšanu. Agrāk viņš paudis, ka apbrīno Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu. 

"Kanje Vests jau ir Maskavā! Tās ir lieliskas ziņas, viņš apmeties galvaspilsētas sirdī," Krievijas propagandas aģentūra TASS citēja producentes Janas Rudovskas ierakstu sociālajos tīklos. 

Pagājušajā mēnesī izskanēja baumas, ka Vests uzstāsies Maskavā, taču Lužņiku stadions, kur it kā esot plānota amerikāņu repera uzstāšanās, noliedza, ka būtu informēts par iespējamiem repera koncertiem. 

Tabloīds "The Irish Sun" vēstīja, ka sociālajos tīklos esot video, kuros redzama Vesta ierašanās Maskavā, kur viņš varētu tikties arī ar Putinu.

Pretrunīgo izteikumu un uzvedības dēļ Vestam pēdējā laikā ir bijušas problēmas atrast koncertu vietas. Izskanējis, ka koncertu organizatori atteikuši viņam iespēju uzstāties Madridē, Berlīnē, Ķelnē un Minhenē.