1dienas
19stundas
35minūtes
20sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Puskaili vīrieši aicina uz supermodeles apakšveļas līnijas prezentāciju. FOTO
Vācu supermodele Heidija Kluma izdevusi savu pirmo apakšveļas līniju – „Intimates”. Tajā kaut ko savai gaumei atradīs gan sievietes, gan vīrieši. Lūk, kā prezentācijas pasākumā Sidnejā sagaidīja veikala apmeklētājus!
Slavenības

Puskaili vīrieši aicina uz supermodeles apakšveļas līnijas prezentāciju. FOTO

Jauns.lv

Lietainā dienā pie veikala „David Jones” Sidnejā bija vērojams neparasts skats. Zem melniem lietussargiem rindā stāvēja smaidīgi puskaili vīrieši krāsainos bokseršortos. Visi labi veidotiem un muskuļotiem augumiem. Šādi uz savas jaunās apakšveļas līnijas prezentāciju aicināja vācu supermodele Heidija Kluma (41).

Puskaili vīrieši aicina uz supermodeles apakšveļas...

Veikala skatlogā glītā un jutekliskā apakšveļā stāvēja modeles, kas Heidijas Klumas apakšveļas līnijas „Intimates” prezentācijas dienā iejutās dzīvu manekenu lomā un piesaistīja garāmgājēju uzmanību. Satiksme šajā rajonā bija slēgta.

Heidijas kolekcija tapusi sadarbībā ar zīmolu „Bendon”, kas līdz šim veiksmīgi sadarbojās ar citu supermodeli – austrālieti Ellu Makfersoni. Zīmols beidza 25 gadus ilgušo sadarbību ar Makfersoni aizvadītā gada oktobrī. „Ella bija lieliska sadarbības partnere zīmolam „Bendon”,” komentēja kompānijas vadītājs Džastins Deiviss-Raiss. „Taču ir laiks zīmolu celt vēl citos augstumos, un Heidija šai lomai piemērota, lai to izdarītu.”

„Zīmols „Bendon” ir apritē jau 25 gadus, un es cienu tā radīto mantojumu. Kompānija aizsākās un bija izveidots sadarbībā ar Elli [Makfersoni] un man lūdza pārņemt vadību, ko es arī daru,” komentējusi Heidija Kluma. „Es neplānoju mainīt stilu, ko sievietes iecienījušas jau 25 gadu garumā, tāpēc tas paliks [nemainīgs]. Es to tikai uzspodrināšu un papildināšu.”

Bijusī „Victoria’s Secret” modele prezentācijā norādījusi, ka cer, ka viņas jaunā kolekcija ļaus sievietēm sajusties pašpārliecinātām. „Laba apakšveļa dod jums šo „ooou!” sajūtu: tā liek jums iztaisnot muguru, justies pašpārliecinātāk un uzlabo jūsu pašsajūtu un gaitu. Kolekcija domāta dažādām sievietēm, dažādām personībām un dažādiem dvēseles noskaņojumiem. Sākot ar klusu sievieti, kas priekšroku dod komfortam, līdz sievietei, kurai patīk mežģīnes un viņa vēlas justies seksīgi, koķeti un sievišķīgi.”