foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press
Aktieris Džeremijs Renners pēc negadījuma vairs nevēlas uzņemties izaicinošas lomas
Aktierim pērn uzbrauca viņa paša sniega tīrītājs.
Slavenības
2024. gada 26. jūnijs, 23:39

Aktieris Džeremijs Renners pēc negadījuma vairs nevēlas uzņemties izaicinošas lomas

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktieris Džeremijs Renners atzīst, ka viņam "nav enerģijas" uzņemties sarežģītākas lomas, kamēr viņš turpina atveseļoties pēc gandrīz nāvējošā negadījuma.

"Man vienkārši nav enerģijas. Man nav "degvielas"," sacīja Renners.

Kā zināms, aktieris pērn guva smagas traumas ar laikapstākļiem saistītā nelaimes gadījumā, mēģinot novākt sniegu. Aktierim pārbrauca pāri sniega tīrītājs. Viņš guva krūškurvja traumu un ortopēdiskas traumas.

Šā gada janvārī viņš atgriezās seriāla "Kingstaunas mērs" uzņemšanas laukumā, lai filmētos seriāla trešajā sezonā. Renners atzina, ka viņš bija "ļoti nobijies" par savu atgriešanos aktiermākslā.

"Es domāju: "man būs jāstrādā fantāzijas filmā?" Es joprojām mēģinu dzīvot realitātē, tāpēc man bija grūti pārkāpt šo robežu," paskaidroja aktieris.

"Dažreiz es joprojām cīnos ar to, lai neuztvertu notikušo ļoti nopietni. Es esmu tēlā, kuru varu ļoti labi atveidot, un es ļoti labi pazīstu šo seriālu, tāpēc man bija viegli tajā iejusties, bet ja tā būtu ļoti sarežģīta loma, es to nebūtu varējis uzņemties," atklāti sacīja aktieris.

Lai arī pēc viņa nelaimes gadījuma, ārsti viņam teica, ka viņam būs vajadzīgi gadi, lai viņš atkal pieceltos uz kājām, Renners trīs mēnešu laikā atkal sāka staigāt.