VIDEO: pēc zaudētas cīņas čehu MMA cīkstonis ringā lūdz draudzenes roku. Reakcija pārsteidza visus 20 tūkstošus skatītāju!
Lukāšs Bukovazs lūdz draudzenes roku (ekrānuzņēmums no "X")
Trakā pasaule

VIDEO: pēc zaudētas cīņas čehu MMA cīkstonis ringā lūdz draudzenes roku. Reakcija pārsteidza visus 20 tūkstošus skatītāju!

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Čehu jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonis Lukāšs Bukovazs pagājušajā nedēļā pamanījās vienā vakarā piedzīvot divas sakāves — kaut zaudējums ringā bija negaidīts, otrā neveiksme izrādījās šokējoša.

VIDEO: pēc zaudētas cīņas čehu MMA cīkstonis ringā...

Vispirms 20 000 skatītāju klātbūtnē viņš ar Patriku Horvatu pamanījās zaudēt cīņu divatā pret Janu Mihaleku, taču īsta “bumba” viņu gaidīja pēc cīņas, kad viņš ringā, uz viena ceļa nometies, bildināja savu draudzeni.

Viņš saņēma “kurvīti”. Kad draudzenei ringā jautāja, vai viņa teiks jāvārdu, viņa atbildēja: “Ņemot vērā visu notikušo, laikam gan nē,” viņa sacīja. “Nedomāju, ka vēlos.”

Pūlis šādu negaidītu pavērsienu uztvēra ar svilpieniem un ūjināšanu, bet kāds pie ringa mēģināja meitenei uzšļākt ūdeni. 

Savu atteikumu viņa motivēja ar to, ka Bukovazs viņu krāpa ar citu sievieti, taču vēlāk sociālajā vietnē “Instagram” cīkstonis noliedza savu vainu.

Sociālajos tīklos šis incidents izraisīja pretrunīgu reakciju: kamēr vieni attaisnoja meitenes lēmumu, citi viņam izteica līdzjūtību. “2 zaudējumi 2 minūšu laikā. Čalim skarbi sanācis,” kāds trāpīgi komentēja.