Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Vai viss padarīts? Britnijas Spīrsas advokāts pārtrauc sadarbību ar dziedātāju
foto: AFP/Scanpix
Britnija Spīrsas advokāts savu darbu pabeidzis.
Slavenības

Vai viss padarīts? Britnijas Spīrsas advokāts pārtrauc sadarbību ar dziedātāju

Izklaides nodaļa

Jauns.lv/CNN

Tiesību advokāts Metjū Rosengarts, kurš pēdējos trīs gadus pārstāvēja popzvaigzni Britniju Spīrsu un veiksmīgi iestājās par viņas atbrīvošanu no tiesas noteiktās aizbildniecības, vairs nepārstāv dziedātāju.

Vai viss padarīts? Britnijas Spīrsas advokāts pārt...

Rosengarts atkāpjas no amata, jo visas tiesvedības saistībā ar Spīrsas bijušo aizbildniecību ir atrisinātas, atjaunojot popzvaigznes neatkarību un atbrīvojot viņu no aizbildniecības sistēmas.

Pirms diviem mēnešiem Rosengarta pārstāvības laikā Spīrsa panāca izlīgumu ar savu tēvu, izvairoties no potenciāli karstas tiesas prāvas un noslēdzot viņu strīdīgo tiesvedību par juridiskajiem maksājumiem, kas turpinājās arī pēc viņa aizbildnības izbeigšanas 2021. gada novembrī.

Tā kā izlīgums ir panākts un visi pārējie ar Spīrsas tiesvedību saistītie jautājumi ir atrisināti, Rosengarts turpinās strādāt ar citiem klientiem.

Izlīguma noslēgšanas brīdī Rosengarts sacīja: "Man ir bijis gods un privilēģija pārstāvēt, aizsargāt un aizstāvēt Britniju Spīrsu."

Rosengarts neatbildēja uz lūgumu sniegt komentārus par darba attiecību pārtraukšanu ar Spīrsu.

Šāds paziņojums gan nācis klajā neilgi pēc runām, ka Britnijas Spīrsas ģimene plānojot viņu atkal pakļaut aizbildniecībai.

Kāds popzvaigznei pietuvināts avots izdevumam “In Touch Weekly” norādīja:  “Sākumā viņa šķita pozitīvi noskaņota par tikšanos ar [mammu] Linnu un [māsu] Džeimiju Linnu. Tad viņa pārdomāja un iedzīvojās paranojā, ka viņu vēlas apmānīt. Britnijai ir bail, ka viņa iedos mazo pirkstiņu un viņi paņems visu roku. Viņai ļoti pietrūkst mammas un māsas, taču viņa neuzticas nevienam savā ģimenē,” piebilda avots.