Pēc 20 gadiem sāk filmēt komēdijas "Dīvainā piektdiena" turpinājumu
foto: Walt Disney Studios
Džeimija Lī Kērtisa un Lindseja Lohana atkal kopā.
Kino

Pēc 20 gadiem sāk filmēt komēdijas "Dīvainā piektdiena" turpinājumu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv/CNN

Aktrises Lindsija Lohana un Džeimija Lī Kērtisa atgriezušas filmas "Dīvainā piektdiena" (Freaky Friday) filmēšanas laukumā, lai pēc 20 gadiem uzņemtu filmas turpinājumu.

Pēc 20 gadiem sāk filmēt komēdijas "Dīvainā piektd...

Lai gan filmas sižets lielākoties tiek turēts noslēpumā, "Disney" atklājis, ka filmas notikumi risinās vairākus gadus pēc tam, kad Tesa (Kērtisa) un Anna (Lohana) pārdzīvoja identitātes krīzi un samainījās ķermeņiem. Annai tagad ir sava meita un drīzumā gaidāma pamāte. Risinot neskaitāmās problēmas, kas rodas, apvienojoties divām ģimenēm, Tesa un Anna atklāj, ka "zibens patiešām var trāpīt divreiz."

Kā zināms, pirmā filmas daļa tika uzņemta pirms 20 gadiem. Filma ir rimeiks 1976. gada tāda paša nosaukuma filmai, kur meitas lomu tēloja Džodija Fostere, bet mātes- Barbara Haris.

Filmas turpinājumā piedalīsies arī Marks Harmons, Čads Maikls Murejs, Kristīna Vidala Mičela, Heilija Hadsone, Lūsija Sūne, Stīvens Tobolovskis un Rozalinda Čao. Aktieru sastāvam pievienojas arī jaunās zvaigznes - Džūlija Butersa, Menijs Džeikinto, Maitreja Ramakrišnana un Sofija Hammonsa.