1dienas
21stundas
43minūtes
02sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Džastins Timberleiks uzrunā fanus: šī bija smaga nedēļa
foto: REUTERS/SCANPIX
Džastins Timberleiks atgriezies uz skatuves.
Slavenības

Džastins Timberleiks uzrunā fanus: šī bija smaga nedēļa

Izklaides nodaļa

Jauns.lv/CNN

Dziedātājs Džastins Timberleiks piektdienas vakarā atgriezās uz skatuves, lai sniegtu savu pirmo koncertu kopš aresta un apsūdzībām par automašīnas vadīšanu reibumā.

Džastins Timberleiks uzrunā fanus: šī bija smaga n...

"Šī ir bijusi smaga nedēļa, bet jūs esat šeit, un es esmu šeit, un nekas nevar mainīt šo brīdi tieši tagad," sacīja Timberleiks pūlim "United Center" zālē Čikāgā. "Es zinu, ka reizēm mani ir grūti mīlēt, bet jūs turpiniet mani mīlēt, un es jūs mīlu pretī," sacīja dziedātājs.

Otrdienas, 18. jūnija,  agrā rīta stundā Džastinu Timberleiku arestēja par braukšanu apreibinošo vielu ietekmē. Žurnāla “People” rīcībā nonācis aizturēšanas protokols, kurā citēts Timberleika teiktais varas pārstāvjiem: “Es izdzēru tikai vienu martini un sekoju saviem draugiem uz mājām.”

Ziņojumā teikts, ka, veicot ierasto patrulēšanu, kāds policists pamanījis Timberleika "BMW" spēkratu neapstājamies pie “stop” zīmes un nespējam noturēties brauktuves labajā joslā. Pēc automašīnas apturēšanas policists – kurš neesot atpazinis slaveno mūziķi – norādījis, ka pie stūres esošā Timberleika acis bijušas sasārtušas un stiklainas, bet no elpas nākusi spēcīga alkohola smaka. Vadītājs neesot spējis koncentrēt uzmanību, runājis palēnināti, bijis nestabils uz kājām un slikti izpildījis visas standarta alkohola drošības pārbaudes.

Tā rezultātā “Grammy” balvas laureāts pulksten 0.37 naktī arestēts un nogādāts policijas iecirknī. 

No rīta, saslēgts roku dzelžos, viņš no policijas iecirkņa pavadīts līdz tiesai, kur viņam izvirzīta apsūdzība un pulksten 9.30 mūziķis bez drošības naudas atbrīvots.