Samanta Tīna par 700 eiro organizē nometni sievietēm
foto: LETA
Dziedātāja Samanta Tīna rīko nometni sievietēm.
Slavenības

Samanta Tīna par 700 eiro organizē nometni sievietēm

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātāja Samanta Tīna rīko nometni sievietēm, kas, kā norāda pati dziedātāja, būs koncetrēts ceļojums garīgai izaugsmei.

Samanta Tīna par 700 eiro organizē nometni sieviet...

"Šajā nometnē es vēlos dalīties ar savu pieredzi un praksēm, kuras man ir palīdzējušas beidzot sadzirdēt sevi, ieklausīties sevī un atrast sevi, piedot sev un citiem. Sajust savu spēku un tam noticēt. Atzīt un pieņemt savas kļūdas, ieraugot tās kā mācību stundas, bez kurām mēs nevarētu augt un virzīties uz priekšu savā izaugsmē. Atpazīt to, kas mums vairs nerada prieku, to pieņemt un palaist ar pateicību bez aizvainojuma. Būt sievietei, kura drīkts palūgt palīdzību, vai pateikt :“Nē, tas priekš manis šobrīd ir par grūtu!” Pieņemt sevi un ieraudzīt cik skaista un unikāla Tu esi ar visiem saviem plusiem, mīnusiem, un tarakāniem galvā. Mums visiem tādi ir,” pavēstījusi dziedātāja.

Viņa norāda, ka programma visas nedēļas garumā būs visai koncetrēts ceļojums savai garīgai izaugsmei: “Ēdīsim veģetaru ēdienu, alkohols lietots netiks un uz klubu arī neiesim.”

“Es nesaku, ka tieši tas ir tas, kas vajadzīgs un palīdzēs tieši tev, bet jebkura virzība pretī sev ir ceļš uz izaugsmi,” piebilst dziedātāja.

Nometnē dalībniecēm Samanta sola Uģa Kuģa lekcijas par sievietes būtību, attiecībām un ģimeni, tāpat būs iespēja klausīties Samantas pieredzes stāstu muzikālajā ceļojumā, jogot un meditēt, apmeklēt sakrālo džungļu kakao ceremoniju un ikdienas grima meistarklases ar grima mākslinieci Janu Kozlovu. Tāpat varēs piedalīties individuālā fotosesijā un pielaikot svētku kleitas, kā arī piedzīvot atdzimšanas ziedu rituālu.