Mūziķi Jānis Ķirsis un Rūta Dūduma attiecības vairs neslēpj. FOTO
Grupas „Framest” mūziķu pāris Jānis Ķirsis un Rūta Dūduma.
Slavenības
2015. gada 2. februāris, 08:20

Mūziķi Jānis Ķirsis un Rūta Dūduma attiecības vairs neslēpj. FOTO

Jauns.lv

Grupas „Framest”, kas svētdien piedalījās konkursā “Supernova 2015”, mūziķi Jānis Ķirsis un Rūta Dūduma atklāj, ka jau gadu ir pāris.

Komponists, producents, dziedātājs un grupas „Framest” mākslinieciskais  vadītājs Jānis Ķirsis un savulaik šovā „Dziedošās ģimenes” atpazīstamību guvusī dziedātāja Rūta Dūduma pagājušās nedēļas nogalē roku rokā apmeklēja restorāna „Split” atklāšanu. Sarunā ar portālu kasjauns.lv pāris atklāj, ka nu jau arī uzsākuši kopdzīvi.

„Nav laika braukāt vienam pie otra,” paskaidro  Jānis Ķirsis. Vaicāti, vai nemitīgā kopābūšana gan mājās, gan darbos koncertējot, neietekmē abu attiecības, Rūta teic, ka saskata šinī apstāklī tikai pozitīvos aspektus. Rūta saka, ka abi ar Jāni spēj nodalīt darbu un attiecības. „Dabā tā likumsakarīgi ir iekārtots. Sieviete ir dziedātāja, vīrietis komponists. Ko liks, to dziedās. Dzīvojam un strādājam kopā,” atbild Rūta, bet Jānis viņu papildina: “Viss notiek zem viena jumta.” Savukārt Rūta piebilst, ka  attiecībās galvenais ir neskriet laikam pa priekšu un dzīvot tagad, neplānojot lietas un notikumus uz priekšu.

Atgādinām, ka kādreiz Jānim Ķirsim četrus gadus ilga romantiskas attiecības ar citu grupas “Framest” dziedātāju – daiļo gaišmati Anniju Putniņu, kura gan vēlāk grupu pameta un aizdevās studēt uz Londonu, bet tagad ir kopā ar holandiešu šefpavāru Džefriju, ar kuru iepazinās, abiem strādājot uz pieczvaigžņu kruīza kuģa.

Kasjauns.lv, Foto: Mārtiņš Ziders