Rebela Vilsone plāno pirmo tikšanos ar līgavas Ramonas Agrumas vecākiem
foto: Shutterstock
Abas sievietes savas attiecības apstiprināja 2022. gadā.
Slavenības

Rebela Vilsone plāno pirmo tikšanos ar līgavas Ramonas Agrumas vecākiem

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Holivudas aktrise Rebela Vilsone, kura ir attiecībās ar latviešu dizaineri Ramonu Agrumu, drīzumā plāno iepazīties ar līgavas vecākiem.

Rebela Vilsone plāno pirmo tikšanos ar līgavas Ram...

Vilsone par saderināšanos ar Agrumu paziņoja pirms vairāk nekā gada, taču viņa vēl joprojām nav satikusi savas topošās sievas vecākus.

Intervijā portālam "Today.com" Vilsone sacīja: “Ramona ir dzimusi Latvijā un tā nav tik LGBTQ kopienai draudzīga valsts kā citas.”

Viņasprāt, dažiem cilvēkiem nepieciešams nedaudz vairāk laika, lai pieņemtu homoseksualitāti, bet daži to nespēs pieņemt nekad. Jau iepriekš aktrise norādījusi uz to, ka "Ramonas ģimene nav bijusi tik pieņemoša. Un tāpēc daudzējādā ziņā viņai ir bijis daudz grūtāk šo ziņu [par abu attiecībām] publiskot."

Pāris pēc dažām nedēļām plāno ceļojumu uz Eiropu, tostarp ieplānota tikšanās arī ar Agrumas ģimeni.  Neskatoties uz to, ka Agrumas vecāki nav bijuši tik atbalstoši par abu sieviešu attiecībām, Vilsone ar nepacietību gaida tikšanos ar līgavas vecākiem.

Pēc aktrises teiktā,  tieši viņas un Agrumas 19 mēnešus vecā meita Roisa ir padarījusi tikšanos ar Agrumas vecākiem iespējamu.

2022. gadā Vilsone apstiprināja, ka viņai ir attiecības ar modes dizaineri Ramonu Agrumu. "Es ievietoju "Instagram" jauku attēlu ar vienu no mūsu pirmajiem randiņiem. Es visu šo laiku domāju, ka meklēju "Disney" princi, bet varbūt man patiesībā vajadzēja "Disney" princesi," sacīja Vilsone.