foto: BACKGRID/ Vida Press
Popzvaigzne Billija Ailiša 20 gadu vecumā palikusi bez visiem saviem draugiem
Billija Ailiša satiek fanus.
Slavenības
2024. gada 16. jūnijs, 06:29

Popzvaigzne Billija Ailiša 20 gadu vecumā palikusi bez visiem saviem draugiem

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātāja Billija Ailiša pastāstījusi, ka 20 gadu vecumā atskārtusi, ka līdzās nav neviena drauga, ir tikai kolēģi.

Viesojoties BBC podkāstā “Miss Me?”, ko vada dziedātāja Lilija Allena un britu TV personība Mikita Olivera, 22 gadus vecā mūziķe Billija Ailiša pastāstījusi par cenu, kādu viņai maksājusi slava. Runājot par šovbiznesa industrijas ēnas pusēm, viņa izteikusies: “Es pazaudēju visus savus draugus, kad kļuvu slavena. Es pēkšņi biju slavena, un man nebija neviens, ar ko sazināties. Tas bija smagi. Tas bija patiešām grūti. ”

Billija atcerējās laiku, kad 2016. gadā iznāca viņas dziesma “Ocean Eyes”, kas viņu 14 gadu vecumā padarīja par superzvaigzni. Par gada labāko dziesmu kinofilmai divas reizes “Oskara” balvu saņēmusī dziedātāja atklāja, ka viņai līdzās palikusi tikai labākā draudzene Zoja.

Kad Ailiša sasniegusi 20 gadu vecumu, viņa atskārtusi, ka līdzās vairs nav draugu, ir tikai kolēģi. “Un tad bija mana 20. dzimšanas diena. Es atceros, ka pavēros apkārt telpā un līdzās bija tikai cilvēki, kurus algoju. Turklāt viņi visi bija 15 vai vairāk gadu vecāki par mani,” atmiņās padalījusies dziedātāja.

Tā kā viņa pieķērusies tiem cilvēkiem, kuri tobrīd bijuši līdzās, Billija ļoti pārdzīvojusi, ka viens no viņas darbiniekiem uzteicis darbu un lauzis ar viņu līgumu. “Tas bija sliktākais, kas ar mani bija noticis. Un tad es sapratu – ‘Ak, pagaidi, tas taču ir darbs.’ Ja viņi mani pameta, viņi nekad mani vairs neredzēs,” viņa papildināja. Pēc tam Billija nolēmusi rīkoties pati: sameklēt agrākos draugus un atjaunot ar viņiem attiecības, kā arī paralēli veidot jaunas draudzības. “Tieši pirms gada es atjaunoju saziņu ar bariņu veco draugu, tā, ka man tagad ir daudz draugu. Man tagad ir komanda. Es par to varētu pat apraudāties. Tas ir vislieliskākais, kas ar mani ir noticis,” apliecinājusi  deviņas “Grammy” balvas saņēmusī Billija Ailiša.

Dziedātāja Billija Ailiša

gallery icon
23