"54 gadu vecumā atklāju, ka esmu stāvoklī!" Aktrise un modele Trīna Makgija gaida ceturto bērnu
Trīna Makgija 2023. gada septembrī.
Slavenības
2024. gada 10. jūnijs, 10:24

"54 gadu vecumā atklāju, ka esmu stāvoklī!" Aktrise un modele Trīna Makgija gaida ceturto bērnu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Seriāla “Zēns izzina pasauli” (“Boy Meets World”) zvaigzne Trīna Makgija ir daudzbērnu mamma. Viņai ir trīs bērni no iepriekšējām attiecībām. Aktrise nesen paziņojusi priecīgu vēsti, kas pašai bijusi ļoti negaidīta - viņa gaida ceturto bērnu. Mazuļa tēvs ir viņas vīrs Marsello Tedfords, ar kuru Trīna ir precējusies jau 16 gadu.

“Savā maigajā 54 gadu vecumā atklāju, ka esmu stāvoklī. Lūdzu, svētījiet mūs ar savām lūgšanām par drošām dzemdībām,” ar saviļņojošajiem jaunumiem “Instagram” padalījusies aktrise un modele.

Aktrise un modele Trīna Makgija

gallery icon
14

Aktrises fani steidza apsveikt viņu ar nozīmīgo notikumu: “Tā ir īsta svētība!”, “Tu izskaties lieliski, brīnišķīga māmiņa”, “Pārsteidzoši, tev var dot ne vairāk kā 40 gadu”, “Novēlu vieglu grūtniecību un komfortablas dzemdības”.

Trīna ar tagadējo dzīvesbiedru iepazinās Romā gandrīz pirms trīsdesmit gadiem. Toreiz viņa piedalījusies Silvestra Stallones trillera “Dienasgaisma” (“Daylight”) uzņemšanā. Laikaposmā no 1991. līdz 2001. gadam Trīna bija precējusies ar Kortlendu Deivisu. Šajā laulībā pasaulē nāca divi viņas vecākie bērni – Ramia (31) un Langstons (29). Trešais bērns Ezra (25) piedzima viņas iepriekšējās attiecībās. Ar aktieri Marsello Tedfordu viņa ir precējusies 16 gadus un gaidāmais mazulis būs viņu pirmais kopīgais bērns.

Tēmas