Džonijs Deps apokaliptiskā komēdijā atveidos Sātanu
foto: Shutterstock
Džonijs Deps atkalapvienojas ar režisoru Teriju Giljamu.
Kino
2024. gada 7. jūnijā, 13:03

Džonijs Deps apokaliptiskā komēdijā atveidos Sātanu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv/SkyNews

Holivudas aktieris Džonijs Deps režisora Terija Giljama ("12 pērtiķi”, "Montijs Paitons un Svētais Grāls”) topošajā filmā atveidos Sātanu. Tā būs Depa otrā pilnmetrāžas spēlfilma kopš skandalozās tiesvedības ar bijušo sievu Amberu Hērdu.

Džonijs Deps apokaliptiskā komēdijā atveidos Sātan...

Džonijs Deps jau iepriekš ir sadarbojies ar Teriju Giljamu, atveidojot galveno lomu filmā "Bailes un naids Lasvegasā".

Tagad Depam uzticēta Sātana loma gaidāmajā filmā "The Carnival At The End Of Days". Amerikā dzimušais britu režisors Giljams filmu raksturojis kā apokaliptisku komēdiju, kurā būs arī Dievs, Ādams un Ieva. 

Šī Depam būs otrā loma pilnmetrāžas filmā pēc skandalozās tiesvedības ar bijušo sievu, aktrisi Amberu Hērdu. Pēdējā Depa lielā loma uz kino ekrāniem bija franču vēsturiskajā drāmā "Žanna Dibarī. Karaļa favorīte", kurā viņš atveidoja Francijas karali Luiju XV, kas pazīstams kā Luijs Iemīļotais un tiek pieminēts savas greznās dzīves un izšķērdīgo tēriņu dēļ, lai izdabātu savu favorīšu kaprīzēm.

Runājot par savu jauno filmu, režisors Giljams to raksturoja kā "komēdiju, kurā Dievs nolemj iznīcināt cilvēci. Un vienīgais, kas cenšas mūs glābt, ir Sātans, jo viņam vajag cilvēkus ellē, pretējā gadījumā viņam nebūs darba.”

Giljams arī apstiprināja, ka Dievu filmā atveidos Džefs Bridžs. Aktieru sastāvā būs arī Ādams Draivers un Džeisons Momoa. 

Režisors norādīja, ka filma būs ļoti dārga un "smieklīga tiem, kam patīk apvainoties".