81 gadu vecajai "Dinastijas" zvaigznei aizvien skaistas slaidas kājas. FOTO
80 – tie ir jaunie 50! Leģendārā aktrise Džoana Kolinsa ir tam vislabākais piemērs!
Slavenības
2015. gada 4. februāris, 05:35

81 gadu vecajai "Dinastijas" zvaigznei aizvien skaistas slaidas kājas. FOTO

Jauns.lv

Leģendārā britu aktrise, kurai pasaules slavu atnesa loma seriālā „Dinastija”, šā gada maijā svinēs jau savu 82. dzimšanas dienu. Taču viņai nevar dot vairāk par 50. Aktrises lieliskais izskats spēj iedvesmot daudzas!

Pēc ilgāka radošā pārtraukuma, 81 gadu vecā aktrise Džoana Kolinsa atkal atgriezusies uz ekrāniem. Viņa nospēlējusi galvenās varones mātes lomu jaunajā TV seriālā „The Royals”. Nesen kino dīva apmeklējusi Ekrāna aktieru ģildes balvu ceremonijas vakaru Losandželosā. Uz sarkanā paklāja Kolinsa kāpa melnā ar fliteriem izšūtā vakarkleitā ar dziļu šķēlumu, kas atsedza viņas kāju visā tās garumā. Kājās aktrise bija apāvusi sudrabotas „Christian Louboutin” laiviņas uz augstiem papēžiem.

Neraugoties uz savu cienījamo vecumu, Kolinsa ir aktīva sociālo tīklu lietotāja un savā „Twitter” blogā bieži padalās ar faniem savos skaistuma noslēpumos. Viņa iesaka uzturā lietot mazāk sarkanās gaļas un maizes izstrādājumu, kā arī makaronus. Viņa rekomendē pilnībā atteikties no gāzētajiem dzērieniem.

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press