Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu

Šovs "Četri uz koferiem" Filipīnās

Šovā "Četri uz koferiem" klāt sezonas noslēdzošais brauciens! Uz Filipīnām dodas raiba un neparasta kompānija – pasākumu producente Elita Mīlgrāve, ...

TV

Pazaudēta pase un saķeršanās ar policiju - kas notiek ceļojumu šova "Četri uz koferiem" aizkadrā?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pašmāju šova "Četri uz koferiem" sezona beigusies, bet ir lietas, kas palikušas aizkadrā.

Pazaudēta pase un saķeršanās ar policiju - kas not...

Klāt ir "Deviņi uz koferiem" - īpašā šova "Četri uz koferiem" sezonas noslēguma epizode, kurā skatītājiem būs iespēja palūkoties uz to, kas tad vēl notika visos šīs sezonas braucienos. Pusgada laikā raidījums ir ciemojies trīs kontinentos un četrās eksotiskās valstīs – Meksikā, Indijā, Austrālijā un Filipīnās. Šajā sērijā redzēsiet ne tikai slavenības, kuras devās uz šiem galamērķiem, bet arī visu aizkadra komandu!

foto: Publicitātes
 Šova filmēšanas komanda.
Šova filmēšanas komanda.

Mājupceļā no sezonas trešā brauciena Austrālijā digitālā satura veidotāja Sindija Bokāne saņem briesmīgu ziņu – pirms nepilnas nedēļas satikto čūsku ķērāju Marku, kurš laipni slavenības iepazīstinājis ar savu darba ikdienu, ir sakodusi čūska, turklāt ne šāda tāda, bet gan piektā indīgākā pasaulē. Salūza ķeršanas instrumenta āķis, čūska iekoda Markam pirkstā – tieši asinsvadā. Un inde ļoti ātri izplatījās pa visu ķermeni... “Viņš tagad ir slimnīcā, viņam cilvēki sūta ziedojumus atlabšanai,” stāsta Sindija, kura seko līdzi notikumu attīstībai Marka "Instagram" kontā.

foto: Publicitātes
Sakostais čūsku ķērējs Marks.
Sakostais čūsku ķērējs Marks.

Čūsku ķērājs nonāca patiesi smagā un dzīvībai kritiski bīstamā stāvoklī, kas lika aizdomāties par šo situāciju gan raidījuma dalībniekiem, gan filmēšanas komandai. “Mājupceļā reāli sapratām, ka mēs esam staigājuši turpat blakus, tikpat labi kādos krūmos varēja būt šīs čūskas. Ja cilvēks, kurš nodarbojas ar čūsku ķeršanu, var tikt sakosts, tad nu uzmetas zosāda!” stāsta raidījuma producents Kristaps Valdnieks. Tagad čūsku ķērājs Marks ir jau atguvies, taču strādāt vēl nav sācis – turpina veseļoties.

Ar to nelaimīgo notikumu virkne nebeidzas – izrādās, operators Saša ir pazaudējis pasi, taču priekšā vēl divi lidojumi. Kā šī situācija atrisinājās, un vai filmēšanas grupai izdevās veiksmīgi nokļūt mājās arī bez Sašas pases?

foto: Publicitātes
Operators Saša meklē pasi.
Operators Saša meklē pasi.

Vēl kāds nervus kutinošs atgadījums, kas notika Austrālijā, ir filmēšanas grupas sastapšanās ar vietējo ceļu policiju. Visiem apturētajiem tika pārbaudīta alkohola koncentrācija izelpā. Uztraukuma pamats bija producenta Kristapa izdzertā glāze alus vakariņās, pēc kuras  drīz vien arī sēdies pie stūres. Pēc pārbaudes veikšanas policiste uz brīdi nozūd un liek uzgaidīt. Spriedze turpina manāmi pieaugt… Vai gaidāms bargs sods?

Kādi vēl nervus kutinoši un arī amizanti atgadījumi risinājās šīs sezonas braucienos Meksikā, Indijā, Austrālijā un Filipīnās, skaties šo sestdien pulksten 20.30 kanālā "360TV".