Ārsti atteicās pieņemt samaksu par Anastasijas Zavorotņukas ārstēšanu
foto: Instagram/a_zavorotnyuk
Aktrise Anastasija Zavorotņuka mira pēc vairāku gadu cīņas ar vēzi.
Slavenības
2024. gada 31. maijā, 12:34

Ārsti atteicās pieņemt samaksu par Anastasijas Zavorotņukas ārstēšanu

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Kanāls "SHOT Telegram" atklājis vēl nezināmus faktus par krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas ārstēšanu viņas mūža nogalē.

Ārsti atteicās pieņemt samaksu par Anastasijas Zav...

Kā ziņo kanāls, aktrise saņēmusi bezmaksas ārstēšanu kādā privātajā klīnikā. 

Viens no ārstiem, kas ārstēja “Mana mīļā aukle” zvaigzni, atklāj, ka Zavorotņukas ģimene izmēģināja visas iespējamās smadzeņu glioblastomas ārstēšanas metodes, tai skaitā aktrisei divas reizes veikta operācija. 

Tāpat ģimene esot izmēģinājusi arī eksperimentālu metodi, proti, izveidot pielāgotu vakcīnu, kuras pamatā ir vēža šūnas, lai stimulētu imūnsistēmu uzbrukt audzējam. 

Zavorotņukas audzēja šūnas tika analizētas Engelharda Molekulārās bioloģijas institūtā Maskavā, kur zinātnieki meklēja vīrusus, kas varētu iznīcināt ļaundabīgu audzēju. Šīs metodes, pēc medicīnas ekspertu domām, sākotnēji deva rezultātus –Anastasijai izdevās ievērojami pagarināt savu dzīvi ar tik nopietnu diagnozi. 

Tomēr pirms sešiem mēnešiem situācija pasliktinājās un aktrise sāka zaudēt spēkus. 

Ārsti ziņo, ka aktrise sava mūža nogalē ārstējās prestižā privātā klīnikā Maskavas reģionā, taču ārsti galu galā atteicās pieņemt maksājumus no ģimenes aiz cieņas un mīlestības pret aktrisi. 

Kā zināms, ceturtdien, 30. maijā,  53 gadu vecumā mira populārā krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka, kas Latvijā kļuva slavena ar lomu seriālā “Mana mīļā aukle”.