Mūžībā devusies slavenā krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka
Anastasija Zavorotņuka (ekrānuzņēmums no "X")
Slavenības
2024. gada 30. maijā, 10:23

Mūžībā devusies slavenā krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Ceturtdien 53 gadu vecumā mirusi populārā krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka pēc vairāku gadu cīņas ar vēzi.

Mūžībā devusies slavenā krievu aktrise Anastasija ...

“Nav iespējams aptvert un ļoti grūti izvēlēties vajadzīgos vārdus. Šonakt pēc ilgstošas un smagas slimības no dzīves aizgāja mūsu Nastja,” teikts aktrises tuvinieku paziņojumā. Viņi pateicās visiem, kuri šo gadu laikā vēlēja labu, lūdza par viņas veselību un ticēja brīnumam. “Nastja vienmēr juta un ļoti augstu vērtēja jūsu atbalstu.”

Viņai palika vīrs, daiļslidotājs Pjotrs Černišovs un trīs bērni, jaunākā meita piedzima 2018. gada oktobrī. No pirmās laulības viņai bija divi bērni — 28 gadus veca meita un 23 gadus vecs dēls.

Skaistule Zavorotņuka kļuva slavena ar lomu seriālā “Mana mīļā aukle”, kura 7 sezonas ilga no 2004. līdz 2009. gadam, kur viņa tēloja galveno lomu — ukraiņu auklīti Viku. Vēlāk viņa atzinās, ka seriālā nokļuva nejauši un nebija domājusi, ka kļūs slavena visā valstī. Kino viņa filmējās no 1991. gada līdz 2018. gadam, ilgus gadus darbojās arī teātrī.

2018. gadā kļuva zināms, ka Zavorotņuka ir smagi slima, viņa pārtrauca komunicēt ar saviem abonentiem soctīklos un parādīties saviesīgos pasākumos, bet 2019. gadā medijos sāka parādīties ziņas par atklāto galvas smadzeņu vēzi glioblastomu. “Telegram” kanāls “Shot” vēsta, ka viņas stāvoklis strauji pasliktinājās pirms divām nedēļām, un viņas meita steidzami izlidoja no Dubaijas. Pēdējā laikā viņa sūdzējās par spēcīgām galvassāpēm un vājumu, un gandrīz vairs nespēja kustēties. Vīra aprūpēta, viņa dzīvoja elitārā ciematā Krekšinā Maskavas nomalē, no kurienes viņu laiku pa laikam veda uz procedūrām slimnīcā. Pagājušā gada beigās viņai bija dārgs ārstēšanās kurss privātklīnikā, taču vēzi neizdevās pieveikt.