Festivālā "Laima Rendezvous Jūrmala" uzstāsies leģendārā britu popgrupa "Londonbeat"
foto: Eugene Taran / publicitātes
Londonbeat.
Mūzika

Festivālā "Laima Rendezvous Jūrmala" uzstāsies leģendārā britu popgrupa "Londonbeat"

Jauns.lv

Mūzikas festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala", kas no 26. līdz 28. jūlijam norisināsies Dzintaru koncertzālē, izsludina pirmās dienas galveno mākslinieku - britu popgrupu "Londonbeat". Viņi savu iespaidīgo mūzikas vēsturi sāka Lielbritānijā, sadarbojoties angļu ģitāristam un trim talantīgiem afroamerikāņu dziedātājiem. Grupa savu popularitāti ieguva, pateicoties unikālajam R&B, popmūzikas un soula apvienojumam ar moderniem tehno ritmiem.

Festivālā "Laima Rendezvous Jūrmala" uzstāsies leģ...

Viņu slavenā dziesma "I've Been Thinking About You" tika izdota vēl 1991. gadā un ātri vien sasniedza "Billboard Hot 100" un "Hot Dance Music/Club" topu virsotnes. Šie panākumi ne tikai nostiprināja viņu pozīcijas mūzikas industrijā, bet arī pierādīja viņu spēju meistarīgi apvienot klasisko soul skanējumu ar mūsdienu deju mūzikas tendencēm. 2019. gadā, pateicoties sadarbībai ar vācu dīdžeju Klaas, viņu hita remikss atkal nokļuva "Billboard" deju topu pirmajā desmitniekā, apliecinot "Londonbeat" ilgtermiņa aktualitāti un popularitāti starp klausītāju paaudzēm.

"Laima Rendezvous Jūrmala'23" viesi un 29. jūlija koncerts

"Laima Rendezvous Jūrmala'23" viesi un 29. jūlija koncerts.

"Laima Rendezvous Jūrmala" ik gadu pulcē apmeklētājus un iedzīvotājus no visas Latvijas, piedāvājot bagātīgu programmu visu trīs dienu garumā. Festivāla unikalitāte slēpjas tajā, ka viena koncerta ietvaros uz skatuves kāpj vairāk nekā desmit iemīļoti un jauni mākslinieki, pārsteidzot ar dzīvu skanējumu un talantu.

Šogad festivāla pirmā diena veltīta Ukrainas atbalstam, uz skatuves kāpjot vadošajiem Ukrainas un Latvijas māksliniekiem, tostarp Maksam Barskiham, Verkai Serdjučkai, Olgai Poļjakovai, Aleksejevam, Dorofejevai, Annai Butkevičai, Nastjai Kameņskai, kā arī Normundam Rutulim, Jānim Stībelim un citiem.