Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Pasaules balanss beidzot atjaunots!" Skrastiņš atkal ierunās "Simpsonus"
foto: Twitter/ Dzintars Rudzītis
Skrastiņš atgriezies "Simpsonos".
TV

"Pasaules balanss beidzot atjaunots!" Skrastiņš atkal ierunās "Simpsonus"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Iepriecinoša ziņa visiem animācijas seriāla “Simpsoni” faniem – pie seriāla tēlu ierunāšanas atgriezies Dailes teātra aktieris Artūrs Skrastiņš.

"Pasaules balanss beidzot atjaunots!" Skrastiņš at...

Par Skrastiņa atgriešanos pie tik daudzu skatītāju iemīļotā komēdijseriāla ierunāšanas sociālajā vietnē "X" paziņojis "TV3 Group" operators Dzintars Rudzītis, publicējot video, kurā redzams, kā aktieris ierunā visiem pazīstamos animācijas tēlus.

"Skrastiņš ir atgriezies pie "Simpsonu" ierunāšanas!" tā savā ierakstā raksta Rudzītis.

Arī multiplikācijas seriāla fani neslēpj prieku par Skrastiņa atgriešanos, sakot, ka "bez Skrastiņa “Simpsoni” nemaz nav “Simpsoni”". Tāpat daudzi pauž, ka “pasaules balanss beidzot ir atjaunots.”

Jau vēstīts, ka multiplikācijas seriāla "Simpsoni" fanus 2023. gada jūnijā pārsteidza ziņa, ka seriālā Dailes teātra aktiera Artūra Skrastiņa balss seriālā vairs nebūs dzirdama. 

"Simpsonus" Skrastiņš ierunāja vairāk nekā 20 gadu.

Pats aktieris toreiz sacīja, ka TV6 lēmums pārtraukt ar viņu sadarbību "Simpsonos" bijis negaidīts: "Ir skumji, nenoliegšu, jo Simpsonus ieskaņoju no pašas pirmās sezonas, bet tāds nu bija kanāla lēmums, es to pieņemu. Mana dzīve ar to nebeigsies."