foto: AP/EPA
Kā aizsākās karš starp hiphopa māksliniekiem “50 Cent” un Diddy?
“50 Cent” paziņoja, ka pārdevis vairāku daļu dokumentālo filmu par Diddy straumēšanas platformai “Netflix”.
Slavenības
2024. gada 23. maijs, 12:03

Kā aizsākās karš starp hiphopa māksliniekiem “50 Cent” un Diddy?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Hiphopa mākslinieks “50 Cent” (īstajā vārdā Kērtiss Džeksons) paziņojis, ka viņa filmu un televīzijas producēšanas uzņēmums laidīs klajā dokumentālo seriālu par repa mākslinieku Šonu “Diddy” Kombu, kurš šobrīd tiek apsūdzēts seksuālajā vardarbībā pret bijušajām draudzenēm.

Reperis “50 Cent” jau ilgu laiku uztur saspringtas attiecības ar Diddy sociālajos medijos. Pēc tam, kad "CNN" publiskoja video, kurā Diddy redzams uzbrūkam savai tā brīža draudzenei Kesijai Venturai, “50 Cent” paziņoja, ka pārdevis vairāku daļu dokumentālo filmu par Diddy straumēšanas platformai “Netflix”.

Kā zināms, pret Diddy pašlaik ir iesniegtas sešas civilprasības un viņš tiek apsūdzēts virknē seksuālo pārkāpumu un citās nelikumīgās darbībās. Pēdējā apsūdzība iesniegta šonedēļ – mūzikas moguls tiek apsūdzēts arī seksuālajā vardarbībā pret bijušo modeli un MTV 1998. gada konkursa šova “Modeļu misija” uzvarētāju Kristālu Makkiniju.

Jāatzīmē, ka ne reizi vien “50 Cent” izteicies nelabvēlīgi par Diddy, pat sakot, ka Diddy nav cienīgs saukties par reperi.

Kā aizsākās karš starp hiphopa māksliniekiem “50 Cent” un Diddy?

Viss sākās ar to, ka 2006. gadā “50 Cent” izlaida dziesmu “The Bomb”, kurā tika atskaņotas ieroču skaņas un vērstas apsūdzības pret Diddy, ka viņš ir zinājis Kristofera Valisa, kas bija viņa labākais draugs, slepkavu. Valiss tika nošauts 1997. gadā, bet neviens par viņa slepkavību apsūdzēts netika.

Tāpat “50 Cent” uzskata, ka Diddy ir saistīts ar repera Tupaka slepkavību.

Pats Diddy šis apsūdzības noliedz, dēvējot tās par “muļķībām”. 

“50 Cent” ir pazīstams ar saviem asajiem komentāriem pret Diddy arī sociālajos tīklos – viņš kritizē gan Diddy mūziku, gan privāto dzīvi. Pats Diddy norādījis, ka neuztver nopietni to, ko “50 Cent” saka par viņu, piebilstot, ka “zina, ka “50 Cent” vienkārši ir savādāka humora izjūta.”