foto: Publicitātes attēls
Jūrmalā šovasar uzstāsies pianists Ričards Klaidermans
Mūzika
2024. gada 21. maijs, 15:22

Jūrmalā šovasar uzstāsies pianists Ričards Klaidermans

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šā gada 31.augustā Dzintaru koncertzālē notiks pasaulē slavenā pianista Ričarda Klaidermana koncerts, informēja organizatoru pārstāvji.

Jūrmalā maestro Klaidermans stīgu orķestra pavadījumā izpildīs pazīstamākās romantiskās kompozīcijas un populāras melodijas no kinofilmām.

Ričards Klaidermans ir franču pianists, kura talants ir atzīts Ginesa rekordu grāmatā. Mūziķis kļuva pasaulslavens, pateicoties viņa unikālajam stilam un virtuozai klavierspēles tehnikai.

Savā karjerā vairāk nekā četru desmitgžu laikā Klaidermans ir ierakstījis vairāk nekā 1300 kompozīciju un pārdevis vairāk nekā 90 miljonus albumu visā pasaulē. Viņa stils apvieno klasiskās mūzikas un mūsdienu popmūzikas elementus, kamdēļ viņa daiļradi iecienījuši visdažādākie cilvēki.

Ričards Klaidermans atkal iepriecinās Latvijas klausītājus ar dzīvo uzstāšanos Jūrmalā. Vakara programmā iekļauti slavenie hiti, kā piemēram, "Ballade pour Adeline", "Mariage d'Amour" un daudzas citas romantiskās kompozīcijas un populāras melodijas no kinofilmām. Koncerta apmeklētājiem būs iespēja baudīt dzīvu klavieru skaņu, kā arī baudīt priekšnesumu.

Biļetes ir pieejamas "Biļešu servisā".